- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
Topikgazda
válasz
Synthwave #19 üzenetére
Szép lista
Nekem erről egyelőre a Ni No Kuni és a Valkyria Chronicles van meg, mindegyik zseniális a maga műfajában. Az Final Fantasy X HD-t Vitára tervezem majd a nyár végén, a Disgaea 4-gyel együtt. Az Eternal Sonata-ról jókat hallottam, lehet még egyszer az is sorra kerül.
Meg van még a Resonance of Fate és a Folklore, amivel szerettem volna játszani, de aztán máshogy alakult. -
nonsen5e
veterán
válasz
Synthwave #19 üzenetére
Most mobilnettel vagyok, az is már lassított, szóval nem tudom őket megnézni, de könyvjelzőztem.
FF az alap, még nyáron beszerzem, de a XIV:ARR + a Diablo 3 eléggé leköt még.
A többire mind igaz, hogy viszonylag szolidabb ("csökkentett") japánságú? - Ezért mondtam, hogy pl. FF-hez hasonló mértékű akkor az bőven jó, max egy kicsit lehet japánosabb. Láttam még régebben pár dolgot amit linkeltél, hát van pár eléggé elvadult darab.Aztán lehet ha nagyon belemelegszem jöhet a többi is.
)
Egyelőre a PS3 címeket, később esetleg jöhet régebbi is. Windows Phoneon pl. nagyon élveztem az FFIII-at.Ezeknek beszerzési helye ebay és egyéb külföldi webshopok, vagy Magyarisztánban is hozzá lehet jutni legalább egy részükhöz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Netfone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest