- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Canon EOS DSLR topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
-
PROHARDVER!
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thorus
aktív tag
Van valakinek Switch gépe? Egyre jobban tetszik a gép de eddig sehol nem találtam semmi jó helyet ahol véleményeket írnának róla. A játékok amiket boltban meg lehet venni azok valami kártyán vannak vagy valami switch specifikus tárolón? Láttam még azt a Pro controllert és azt megéri megvenni?
Az oka a vásárlásnak a Zelda és legjobban a Xenoblade Chronicles 2 mert neten nézem a végigjátszásokat és nagyon tetszenek. Főleg, hogy most találtam infót a Xenobladehez dlc kapcsán, van benne japán hang angol feliratal és tudtom szerint nintendo az nem igazán ad ki játékot dual hanggal.(#4610) oriic:
Láttam de nagyon nem izgat mert a gépem már a látszattól lehalna, de jó látni a PC kiadást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Canon EOS DSLR topic
- Formula-1
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged