- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HP notebook topic
- Táp ventilátor csere
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
netzoli
tag
Naivan úgy gondoltam, hogy megfogom az egérrel a megjelenő lista függőleges görgetősávjában elhelyezkedő görgető téglalapot [link] és nemes egyszerűséggel lehúzom ahova akarom. De a görgető téglalapot az egér bal gombjának lenyomása mellett nem sikerült vízszintes, de még függőleges irányban sem elmozdítanom.
Azt én értem, hogy miként működik, illetve, ha elkezdem írni az irányítószámot, akkor megtalálom a keresett települést. De, ezt sokan nem tudják és mivel te keresel a működéssel kapcsolatos hibákat, itt van egy lehetséges hiba vagy csak zavaró tényező. Mert mire végig görgetem a 9985 település irányítószámát és eljutok Felsőszölnökig, addigra bőrkeményedés nő az ujjamra. Jobb megoldás lehetne egy olyan mező megadása, ahová a user bepötyögi az irányítószámát és mellé automatikusan kiírja a település nevét. Bár ezzel csak az lehet a probléma, ha valaki nem tudja hol lakik... A legegyszerűbb megoldás üresen hagyni egy mezőt, oszt jóccakát...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest