Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peet

senior tag

válasz krilin #1 üzenetére

Hali!

Én is nemrég akartam venni 19''-os Belinea monitort, de inkább egy 17''-os LG-t vettem ,hogy miért?
    Mert:
    -Minkét monitor Flat lett volna, de az LG valahogy sokkal Flat-ebb és szebb is a képe!
    -A 17''-os LG (795) elektronikája tud annyit mint a Belinea 19''-a tudott volna.
    -Nekem valahogy nem tetszett a Belinea nagy ormótlan LEGO gombjai, inkább az érintőgombos jön be.
    -Ha nem filmezel egyfolytában és rajzolsz, hanem inkább netezel, akkor a 17-es jobb szerintem, mert az 1280*1024 vagy a 1600*1200-as felbontás ami ugyebár a 19''-nál kell az túl összehúzza a neten lévő szövegmezőket, ha viszont leveszed kisebb felbontásba akkor meg bazinagy betűket kapsz.
    -A 19''-osnál keresgélheted a dolgokat ám rendesen, vagy nézd 1 méterről, de akkor meg ott vagy ahol a 17''-al!
    -Az igaz ok amiért nem vettem Belineát, annak ellenére, hogy sok (kb 8)haveromnak is ez van, hogy a legtöbbjüknek maszkhibás a monitora. Maszkhiba alatt a képernyőn megjelenő kis csíkokat értek. Eleinte egy, aztán kettő és így tovább, míg lassan az egész monitor tiszta csík nem lesz. Jah és a monitorokat nem minden esetben cserélték ki (igaz ez bolt függő).

Hogy miért hasonlítottam az LG 17-esét a Belinea 19-eséhez?? Mert egy árban vannak!

Hát ennyi!

De néha azért még elgondolkodom rajta mi lett volna ha ....19''......:)

Új hozzászólás Aktív témák