Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

válasz SipiBcs #46842 üzenetére

Nem mindenütt van tábla ahol rossz az út

És hol lehet köztes pontot vagy pontokat berakni útvonal tervezés közben?
    Azt az alap dolgot nem találom hogy hogy lehetne a kezdő pontot megadni és nem a aktuális pozíció alapján tervezni, nem hogy hol lehet köztes pontokat berakni

Most próbálom már vagy 20-25perce(hogy ne én legyek izé hogy nem találom) de nem megy.
    Egy Veszely Csárda-tól indulás majd Szervas majd mondjuk Cegléd és végül Indulási oldal a Ferihegyen tervezést nem tudok megoldani. Google térkép az minden gond nélkül [kép]
    Sehogy nem tudom ezt összehozni és bosszant

Az megvan ha már elindult a navigálás akkor be lehet rakni egy darab köztes célt, na de az már bent a navigálás közben van, és nincs lehetőség több útvonal közül választani mert Útvonalak lehetőségre is csak egyet hoz
    [kép] , [kép]

Én út előtt megszoktam tervezni, majd kirakom a kezdő képernyőre és ha nap közben bárhol megállítom a navigálást csak elég arra az ikonra rábökni és megy tovább a napi program
    (Nem is beszélve olyanról hogy asztali gépen megtervezem és átküldöm a telefonra egy gombnyomással)

Na meg az hogy engedélyem nélkül indítja a navigálást, ha meg rányomok hogy később átrak egy időpont választó oldalra, és kikapcsolni se tudom ezt a beállításokba

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

Új hozzászólás Aktív témák