- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz fero02 #18994 üzenetére
Na látszik, hogy nem vagy nő.... nem kell azt szorítani, kapaszkodni másba kell, pl. az ágy végébe
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
-
-
-
doberman
senior tag
válasz fero02 #18455 üzenetére
igazad van, nem sok lehetőséged maradt. bios frissítés, még ha ugyanazt a verziót is teszed fel. (esetleg downgrade? emlékeim szerint van valami kapcsoló a bios-ban a 2 videokártyás laptopoknak... azt buzerálni)
aztán tudom, hogy nem teccik az ötlet de esetleg egy vga-ban erős linuxot (pl kubuntu) telepíteni: az mit szó az ati kártyához.
ha ez sem akkor marad t*k*n szúrás.... és édesanyjuk emlegetése...
8lnu
-
doberman
senior tag
válasz fero02 #18450 üzenetére
Esetleg - nem tudom próbáltad-e már : oprendszer feltesz, és csak hálókártyát telepítesz ha nem ismerné fel.
majd aktiválás (ki így ki úgy csinálja) majd update...egyszer csak - néhány újraindítás után megjelenik a frissítések között a videokártya drivere.. (ez csak egy ötlet nem okoskodás). vagy kifogtál egy "problémás" laptopot...[ Szerkesztve ]
8lnu
-
BaKeSZ87
őstag
válasz fero02 #18407 üzenetére
De most komolyan, hány buszsofőrt láttál aki be volt kötve? Én még egyet sem.
Más.
Nem tartozik a sztorihoz, de pl. a buszon dohányozni mindig is tilos volt. A reggeli busz amivel jártam, nyilván kivétel lehet, mert a sofőr minden reggel lazán elszívott vagy 5 szálat mire átértünk Békéscsabára.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz fero02 #18376 üzenetére
Nem ez volt, de ennek is van tanulsága. Ha gyenge vagy, ne vedd el olyantól a cigit aki erősebb!
Egyébként meg mit kell ezen csodálkozni. Itt tartunk. A féjszbúkon mindenki ismerős meg haver, meg pacsi az egész világ, csak épp hagyják megdögleni az embert a nyílt utcán.
A mai társadalom...Mondjuk én ugyanezt tettem volna a srác helyébe egy hirtelen pofonnal karöltve, esélyt sem hagyni hogy az arcomba fújja a füstöt. Ha meg emberkedett volna, akkor elővettem volna a kondis edzésmúltamat... az is biztos!
az anyja nem ismert volna rá, úgy üdvözöltem volna[ Szerkesztve ]
-
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz fero02 #18019 üzenetére
Egy TFT moncsi (Samsung SyncMaster P2350) érintőgombos kezelőpanelje szállt el, képet ad.
<< Heimdal >>
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz fero02 #17768 üzenetére
Kb. annyi köze volt ennek a személyeskedéshez, mint Pákónak a magyar nyelvtanhoz...
mod: simán csak "megdícsértem" a hozzáértését
mod2: részemről téma lezárva[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Dani_kp
addikt
válasz fero02 #17763 üzenetére
Köszönöm . Akkor ebből a micros usb-ből is 2 fajta van? Mert gondolom az A meg B jelölés erre utal.
Közbe meg kiderült, hogy meg van, csak tesómnál maradt, aki ugyan délután még azt mondta, hogy elhoztam, de most este azt mondta, hogy ott van nála a töltővel együtt, szóval jól megszívatott .
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Devid_81
félisten
-
-
Morris
veterán
válasz fero02 #17678 üzenetére
Egy hozzáértő minden meg tud oldani. Olyat is, ami laikusoknak lehetetlennek tűnik!
B+ értsd má' jól. Tudok adni mellé vinyót, dvd rw-t és tápot. Ezek mind ott vannak ahol jelenleg a gép, de nincsenek beszerelve, mivel házat nem tudok szerezni!
Public meg úgy látom pihenni szeretne!
-
public73
senior tag
-
public73
senior tag
válasz fero02 #17342 üzenetére
pénzmosás a stadionépítés...szerinted egy ekkora országnak, egy ilyen minőségű futtballnak van igénye ennyi és ekkora stadionokra milliárdokért?
hát nincs...viccország, bohócfocival, mutyipolotikával, elcigányosodva, eladósodva, zsarnokokkal az élen...döbörgünk! (a csőd és az összeomlás felé)
HAJRÁ MAGYAROK!!!
persze! -
Mercutio_
félisten
válasz fero02 #17268 üzenetére
Akkor viszont ha tényleg ingyér postázod elkérném azt a toldót, hátha sikerül valamit összegányolni
Nálam ebben dübörög "fő" gép, a kis gyösz a gyűjtögető életmód mellékterméke.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz fero02 #17263 üzenetére
Lemértem, a 20+4pines és a külön 4pines csati között 10 cm van, ez szerintem nem ér el odáig
Ha tényleg kell a táp 1k-ért leküldöm a kolléganővel, a többit meg privátban egyeztetjük.Többi cuccom közül valami valakinek?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz fero02 #17257 üzenetére
No, kipróbáltam "rendes" 20+4pin táppal is csak a venti pörög amíg a külön 4pint be nem dugom, ha azt rádugom akkor megy a rendszer.
Az átalakító ilyen külön 4pines, vagy "csak" 20-ból csinál 20+4pint?Kolléganő nem hiszem, hogy az esetetek lenne
-
Mercutio_
félisten
válasz fero02 #17255 üzenetére
Intel G1610, de szerintem nem a procin múlik, hanem a mai lapok egyszerűen nem hajlandóak a procinak tápot adni ha nincs a megfelelő csatin ott a 12V
Majd lehet megkereslek, de én pesten vagyok, csak a kolléganőm megy le kedden, azért bukkantam fel itt
-
Mercutio_
félisten
válasz fero02 #17253 üzenetére
Nem tudom, hogy az kell-e, hogy elinduljon a H61-es lapban a proci, vagy valami olyan ami a külön 4 pines tápcsatira viszi tovább a 12V-ot
Mert egyébként meg is tartanám talán a tápot, egy low budget htpc-hez tökéletes lenne.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
george11
addikt
válasz fero02 #17148 üzenetére
Sok boldogot pöcsfazék !!!
ezt meg azért, mert csak...
ui.: első
ui2.: godnak nincs AM2 lapja
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz fero02 #17148 üzenetére
Debrecenbe...csak 11 vizsgám lesz és helyettesíthetne valaki Na meg szombaton szóbeli és a szakdolgozat megvédésén is mehet helyettem, feltétel jeles bizonyítvány
Én meg főzök addig valamit[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest