- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
SipiBcs #7147 üzenetére
Low end konfig bőven elég nekem, mert semmi olyat nem csinálok, amihez erősebb vas kellene. Csak mint mondtam is a kis dual atom kevéske. 3 gb ram mellett böngésző ablakok közti váltásoknál megakad, futó programok közti váltásoknál még inkább, arról nem is beszélve, ha mondjuk egy YT videó fut, akkor meg 5-10mp laggok is vannak. Nem vágyom sokra, de ezek nem hiányoznak.
Nekem előző lapom is GB volt, azzal sem volt gond, ill .amiket anno raktam össze gépeket és Giga lap ment bele a mai napig hiba nélkül üzemelnek. Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak a GB cuccokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest