Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
#52931072 #11 üzenetére
"ha a problémákat nem nézzük akkor minden f*sza"
Igen, inflációhoz képest nem drágák. Az más kérdés, hogy az infláció olyan szintű, hogy gyk. minden átárazódás maga probléma.Pro: Amúgy játék nélkül - ahova ezek igazán valók, bőven overkill a mindennapokra akármelyik. Egy 5600G-t használok én is desktopban. Kis szerverben 200GE volt, megfelelő körítéssel (elég ram, gyors SSD és nem 200 böngésző lap nyitva tartása) gyakorlatilag még azt sem éreztem meg ha a 2/4-es géphez átültem általános használatra. Persze kicsit erőforrásigényesebb dolgokra már kell a nagyobb, de a 6-8 magos apróért szinte mindenre elég.
Végül a 200GE helyett is 4650G lett a mini szerverben, a töredéke van kihasználva, de annyira olcsó volt... az "erős" desktopon meg épp gondolkodom, hogy egy akármilyen noti/minipc is kiváltaná. Sőt, még erősebbek is az újak.
Tehát átlagos használati érték felől nézve valóban lehet olcsón jót kapni. Legalábbis AM4-ig így volt még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Lexus, Toyota topik
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Elite: Dangerous
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest