- CES 2025: A Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- CES 2025: Már az idegenek is 4K-s, 240 Hz-es QD-OLED monitorral nyomulnak
- CES 2025: Kevesebb só is elég
- CES 2025: 750 Hz-es gaming monitorral hívta fel magára a figyelmet a Koorui
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz MiklosSaS #7817 üzenetére
Igaz a hír. Sajna az a Nokia, amire jó szívvel emlékezünk egy másik dimenzióban volt, a 2110-től az általad felsoroltakig kb. De az nem EZ, ezért a Nokiáért nem kár, egy zseb tyúksz@rt nem ér ma.
Más. Megvan az állás. Marketing asszisztens egy helyi viszonylatban nagy cégnél (~70 dolgozó). Sajna a munkahely a "nyugati típusú" akváriumos, valami személyesebbre gondoltam. Abból is a legsz@rabb helyre: első sor széle a folyosó felől... hát ott lehet kreatívkodni, mondjuk az kicsit kikerül a munkakörömből, itt még print kiadványok sem lesznek. Viszont megbeszéltem jelenlegi gazdámmal, folytatom otthon a szórólap szerkesztését, gyártom a hirdetéseket is, szal. talán nem halunk éhen idén se...
Pedig már többször nézegettem a régi németo-i ismerősök számát, h fel kellene csörögni... meg eurest is túrtam, mindig találtam olyant, amit felhívnék... De itt a 2 lurkó, nekik apa kell. A banknak meg a pénzünk. Hogy rohadtak volna meg a trükkös hitelükkel együtt!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külpolitika
- Politika
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest