- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
xatos3 #141223 üzenetére
Nem kell durcizni, direkt volt mogotte smiley.
Nekem nem jon be valahogy sikerult a tul egyszeru szogletes es a tul gamer kinezetet egybegyurniuk.
En maradi vagyok, az egyszeru elegans hazakat szeretem de azert legyen valami stilusa. Ventikbol meg a teli RGB sosem tetszett az olyan bazari, max az aminek a pereme vilagit.Ezert van Fractsl hazam a Wing Boost ventikkel.
Biztos van akinek meg ez ronda az izlesek kulonbozoek
Jakucskacsa
En is vettem Riing ventiket, de aztan ez a bena sajat vezerlos megoldas elvette a kedvem. Inkabb eladtam ojet es vettem a Wing Boost 3 RGB-t -
Jakuskacsa
senior tag
válasz
xatos3 #141223 üzenetére
A két fenti kép a jelenlegi cucc. Az utólsó, meg ahogy képzelem a lehetőségeket. Mindenképp kifelé kell, hogy fújja a meleget, tehát azt tudom csinálni, hogy a ftont panelre belülről teszem fel a radit, és a ventiket kívülre, így látszani fog a ring rgb, kérdés, mennyire lesz hatékony, vagy alulra teszem be mint most van (a két piros kör az ábrán ezt mutatja) és akkor lefelé nyomja majd a meleget. Csupa kérdés még az, hogy ezután hogy a fenébe tudok szelet csinálni a házban. Vagy azon is filóztam, hogy felrakom a frontra a radit, hátulján rajtahagyom a gyári ventiket, elől meg csak megfordítom az első ventiket, hogy kifele szívjon. Így igazából 2x2 venti viszi kifelé a meleget a radiról. Hátulról befúj, + 2 venti viszi kifelé a meleget a vga-ról, meg a házból.... EZ majd kísérletezős lesz.
Kábeleket visszacserélem feketére, legalábbis a cpu-jét elrejtem. A többi lehet marad piros. A két alsó takaró panel már nem gyári én gyártottam hozzá, így el van rejtve a tyúkbelezés. Mindjárt linkelem mik jönnek és mik vannak már itt hozzá.
[link] ezért most mentem el már itthon van.
[link] ez meg hétfőn jön meg, de ezt tuti alakítgatni kell majd, főleg az áramlásfigyelő miatt. Szerintem lesz ott flexelés is
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest