Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz MiklosSaS #83564 üzenetére

Ugyan kérlek, nincs ott senkinek olyan fegyvere amivel sebezni tudna.. :N

Cirka félévente 2-3post, mostanság egyébként gyakrabban nézek be, gyiku kis túlzással csodát tett azzal a topiccal, amióta ott van nem is emlékszem hogy zergeltek-e volna bárhol, nagyon szépen karbantartja a nyájat. Van aki neheztel rá emiatt, nem tudják hogy a szó amit keresnek az a köszönöm! :D

Tegnap csak azért postoltam mert fellelkesültek az "új" Arma3 driveres profil okán, gondoltam szólok/elmagyarázom ennek miért nincs a világon semmi értelme.
    Abu tavába is bedobva ugyanakkor a csalit, hátha ráharap és csöpögtet némi infót nekem mint kattant Arma3-asnak arról, mi s hogyan várható majd a DX12-es implementációval kapcsolatban, nem utolsó sorban mikor.., kvázi hátha tud még nem hivatalos dolgokat.. :)

(#83559) hpeter10:

Szolgáltató szinten, a vodánál legalábbis nem lehet adott számot letiltatni, tavaly utánamentem a kérdéskörnek. Adott készüléken lehet de azt meg fújhatod ha egyszer rejtettként érkezik. Olyat tudok esetleg elképzelni, hogy egy vagy több számra oldják a rejtést és akkor tudod tiltani.

(#83557) Whysperer:

5-6 éve benne van még mindig a telefonomban egy bizonyos illető "Szuszogós" névvel, találd ki honnan kapta a nevét.. :)) ;]
    Ugyan ezt játszotta csak a számát sem szégyellte felfedni, ha nem hívott fel anno 100-150x akkor egyszer sem, változó napszakokban.., egy mukkot nem szólt soha csak szuszogott/lehetett hallani ahogy lélegezik.
    A végén már szerintem lelki-segély szolgálatnak használt, mert amikor elkezdtem megunni akkor 5-10percet is meséltem neki róla miért beteg dolog, hol s miért érdemes keresni az okokat, vagy egyszerűen csak felvettem és leraktam a telót valahova ahol éppen nem volt útban úgy hogy közben vonalban volt, had szokja a számlája.. :D

Egy idő után abbahagyta.., jó hosszú idő után de biztos ami tuti még nem töröltem.. :D

(#83567) hpeter10:

Előfordult jó párszor igen, a végén már direkt erre játszottam rá.. :K

Akik régebb óta ismernek szokták is mondani egyébként elég gyakran, hogy előszeretettel és érthetetlen gyakorisággal bevonzom a sérülteket. ;]

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák