- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap este maradtam a mellékküldetéseknél, néha azért csalóka az info. Félkoponyás assassinate küldetés végén olyan szépen futottam bele egy centurionba, mint annak a rendje. Ha előre tudom, hogy ez jön ellenem akkor kértem volna több salvage-et. De két darabot így is elhoztam belőle, mire éjfél után befejeztem már találkoztam mindenféle szépséggel, némelyikből már két darabom is van.
Csak az utolsó küldetésnél szívtam meg, elfelejtettem menteni az elején és majdnem a fejemre dobta le az enemyt a bázisfoglalásnál: Jenner-Panther-Commando-Griffin... Első sorozat kapásból kiszedte a firestarter lábát... Egy katapultálás után még próbálkoztam, de mikor a BJ is elveszítette a karját inkább hagytam... Majd ma
Egyébként mennyi reputáció kell mire látom valami hasznát is? Vagy amíg nincsenek nehezebb küldetések ne is foglalkozzak vele? Van pár felesleges mechem, nem tudom megéri-e várni. Már ha nem értettem félre és az eladásra is vonatkozik a bónusz.
Azt jól látom, hogy a loading speed nem javult?

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest