Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA® driverek topikja
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Emiatt (is) kellett a Hardpoint-rendszer...
Igen, ez egyértelmű. Mondjuk a PPC-t is simán kiváltaná az LRM. A sebzésben nincs nagy különbség, de a hőgenerálása jobb. Nem baj ez, legalább lehet/kell taktikázni is.
Eladott mechekre nem vonatkozik a frakció repu ahogy észrevettem sajnos pedig jó lenne.
Na akkor ma meggazdagszom. Van 2-2 Panther és Spider és egy Firestarter azon kívül amit használok, plusz még pár aprólék.
Erről jut eszembe: Locustot használt bárki is? Valahogy nem látom létjogosultságát annak a mechnek.Az a gép nekem totál kimaradt.
Nekem az utolsó darab lesz
Legalábbis remélem, hogy egyezik a típusa a meglévő két darabbal. Különben szomorú leszek. Meg akkor is, ha nem sikerül megoldanom a küldetés újrakezdése és komoly veszteségek nélkül a helyzetet. Bár ha minden kötél szakad akkor kiegyezek egy Centurionnal is visszatöltés után. Abból is csak egy darab kell.Ezt vettem én is észre - az AI első sorban a legkönnyebb Mech-eket szemezik ki, kivéve, ha nem látnak rá.

Én is ezt vettem észre. Bár annyi különbség van, hogy az alaposan felmelegített mech érdekes módon nem a kis szúnyog Firestartert szokta pofozni, hanem odaballag a legközelebbi mechemhez. Ugyanez akkor is, ha lelövöm róla a fegyvereket. Meleeben nem bántják a kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legalábbis remélem, hogy egyezik a típusa a meglévő két darabbal. Különben szomorú leszek. Meg akkor is, ha nem sikerül megoldanom a küldetés újrakezdése és komoly veszteségek nélkül a helyzetet. Bár ha minden kötél szakad akkor kiegyezek egy Centurionnal is visszatöltés után. Abból is csak egy darab kell.