Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTiger
tag
Sziasztok! Játszottam egy unranked pvp meccset és gyorsan legyőztem az ellenségem erre ő elkezdte mondani, hogy hacker vagyok és power hacket használok meg elkezdett lebuzizni és azt mondta, hogy többször reportolt hackelésért és, hogy majd bannolni fognak. De én teljesen tisztességesen játszok és nem használok semmilyen hacket, de már más is mondta, hogy gyorsan szerzek powert pvpben. Légyszi segítsetek és nézzétek meg a replayt, hogy hackeltem-e vagy sem. Már írtam a hivatalos fórumra, hogy ott is megnézzék és mindenki megbizonyosodjon róla, hogy én tisztességes vagyok.
A replay: http://levarts.site11.com/Battleforge/autosave.pmv
Topic a hivatalos fórumon: http://forums.battleforge.com/forum/showthread.php?t=41008
Plusz még reportoltam azt a fickót is (TyranREX), mert aszt mondta rám hogy hackerkedek pedig nem is... remélem nem fogalmaztam félreérthetően mert az szívás... még nem vok elég jó angolból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- BestBuy topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs