Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
hogy hogy nem lehet lejátszani őket?
amugy köszike, huzos volt 
amugy nekem bejön a pure fire pakli, a strikers meg nagyon jo kezdő lapnak a charge miatt, elvileg erősebb s swiftclaw de ráchargeolnak és már tök lassan tud csak elkezdeni táamdni mig helyezkedik meg ilyenek már a fél hpm lenn van, muszáj volt healet tolni hogy maradjon a helyzeti elöny, meg a fire dancer régen öszecsináltam magam amikor jöttek mert gözöm nem volt hogy szedjem ki de a skyfire drake is aranyat ér, msotmár nem para a dancer, aztán meg az iylen paklik amik egy nagy lénnyel akarnak operálni alapbol bukták a paralyze miatt, nagyon szeretem a fathom lordot, meg tök hülyeség volt nek ifelmenni 4 orbra az a sárkány full gyenge.. na jo annyira nem de nem oylan erős
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell notebook topic
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amugy köszike, huzos volt