Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hokuszla

senior tag

Halihó Mindenki!

Nov. eleje óta játszom, 2 hete vettem meg a gamét.
    Mint ősi warcraft imádó odavagyok érte, eddig igazából csak egy játékot élveztem jobban a BF-nél (Spellforce 1-2, aki nem próbálta ki, annak ajánlom).
    Nagyjából mostanra végigolvastam a topikot, és tegnapi Smokegyurival végrehajtott tűzoltásunk után elhatároztam, csatlakozom.

Kezdőként minden BFP-met elszórtam boosterekre :( most van egy rakás számomra használhatatlan lap.
    Egyik kérdésem erre vonatkozik, nem lehet egy magyar nyelvű kereskedelmi topikot létrehozni, ahol mindenki leírja mije van ami már nem kell és eladná, vagy elcserélné.
    Vagy esetleg ebben a topikban lehet ilyet?

Nature lapokkal indultam, majd áttértem nat-fire-nat-nat menetre. Ez tökéletesen működött standard, advanced pályákon köszönhetően főként a windrawers, shaman, firestalker, lavafield, magma hurler, giant wirm, colossus lapoknak.
    Aztán rájöttem, így védekezni nem lehet rendesen, most a nat-frost-nat-frost menetnél tartok.
    Ami innen nagyon hiányzik, az a hosszútávú lövés, amit egy fire orbbal tudnék orvosolni, de akkor a T4-en nem lehetne grinder ( a 3 nat orb miatt kiesik a colossus, így maradt a ravenheart, a giant wyrm, és a grinder, mint erős csapatok).

2. kérdésem, milyen védekező épületeket érdemes használni a nat-fr-nat-fr menetnél?
    most a dekkemben van prima defender T1, livin tower, cannon t. T2, stone launcher légvédelemre, és T4-re valami brutál a deepgorge.
    Ez így sok helyet foglal és nem is lehet belőle komoly védelmet kialakítani, csak baromi sok powerből. Gondolom érdemesebb lenne ezt a rootos védelmet fejleszteni.
    Megszánna valaki, hogy leírja az pontosan hogyan is működik, miből mennyi kell hozzá?

3. Hogyan lehet a replayeket megnézni? :D

4. Ahogy nézem a lapokat, a végső, legerősebb deck shad-fire lehet, ez így van, vagy rosszul látom?
    Sajnos a stílusom távol áll a shadow feláldozó taktikájától, de ha az a legütősebb, ráveszem magam, és addig sem szórom el a használható shad lapokat.

Új hozzászólás Aktív témák