Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszla
senior tag
Halihó Mindenki!
Nov. eleje óta játszom, 2 hete vettem meg a gamét.
Mint ősi warcraft imádó odavagyok érte, eddig igazából csak egy játékot élveztem jobban a BF-nél (Spellforce 1-2, aki nem próbálta ki, annak ajánlom).
Nagyjából mostanra végigolvastam a topikot, és tegnapi Smokegyurival végrehajtott tűzoltásunk után elhatároztam, csatlakozom.Kezdőként minden BFP-met elszórtam boosterekre
most van egy rakás számomra használhatatlan lap.
Egyik kérdésem erre vonatkozik, nem lehet egy magyar nyelvű kereskedelmi topikot létrehozni, ahol mindenki leírja mije van ami már nem kell és eladná, vagy elcserélné.
Vagy esetleg ebben a topikban lehet ilyet?Nature lapokkal indultam, majd áttértem nat-fire-nat-nat menetre. Ez tökéletesen működött standard, advanced pályákon köszönhetően főként a windrawers, shaman, firestalker, lavafield, magma hurler, giant wirm, colossus lapoknak.
Aztán rájöttem, így védekezni nem lehet rendesen, most a nat-frost-nat-frost menetnél tartok.
Ami innen nagyon hiányzik, az a hosszútávú lövés, amit egy fire orbbal tudnék orvosolni, de akkor a T4-en nem lehetne grinder ( a 3 nat orb miatt kiesik a colossus, így maradt a ravenheart, a giant wyrm, és a grinder, mint erős csapatok).2. kérdésem, milyen védekező épületeket érdemes használni a nat-fr-nat-fr menetnél?
most a dekkemben van prima defender T1, livin tower, cannon t. T2, stone launcher légvédelemre, és T4-re valami brutál a deepgorge.
Ez így sok helyet foglal és nem is lehet belőle komoly védelmet kialakítani, csak baromi sok powerből. Gondolom érdemesebb lenne ezt a rootos védelmet fejleszteni.
Megszánna valaki, hogy leírja az pontosan hogyan is működik, miből mennyi kell hozzá?3. Hogyan lehet a replayeket megnézni?

4. Ahogy nézem a lapokat, a végső, legerősebb deck shad-fire lehet, ez így van, vagy rosszul látom?
Sajnos a stílusom távol áll a shadow feláldozó taktikájától, de ha az a legütősebb, ráveszem magam, és addig sem szórom el a használható shad lapokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
most van egy rakás számomra használhatatlan lap.