Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszla
senior tag
Halihó Mindenki!
Nov. eleje óta játszom, 2 hete vettem meg a gamét.
Mint ősi warcraft imádó odavagyok érte, eddig igazából csak egy játékot élveztem jobban a BF-nél (Spellforce 1-2, aki nem próbálta ki, annak ajánlom).
Nagyjából mostanra végigolvastam a topikot, és tegnapi Smokegyurival végrehajtott tűzoltásunk után elhatároztam, csatlakozom.Kezdőként minden BFP-met elszórtam boosterekre
most van egy rakás számomra használhatatlan lap.
Egyik kérdésem erre vonatkozik, nem lehet egy magyar nyelvű kereskedelmi topikot létrehozni, ahol mindenki leírja mije van ami már nem kell és eladná, vagy elcserélné.
Vagy esetleg ebben a topikban lehet ilyet?Nature lapokkal indultam, majd áttértem nat-fire-nat-nat menetre. Ez tökéletesen működött standard, advanced pályákon köszönhetően főként a windrawers, shaman, firestalker, lavafield, magma hurler, giant wirm, colossus lapoknak.
Aztán rájöttem, így védekezni nem lehet rendesen, most a nat-frost-nat-frost menetnél tartok.
Ami innen nagyon hiányzik, az a hosszútávú lövés, amit egy fire orbbal tudnék orvosolni, de akkor a T4-en nem lehetne grinder ( a 3 nat orb miatt kiesik a colossus, így maradt a ravenheart, a giant wyrm, és a grinder, mint erős csapatok).2. kérdésem, milyen védekező épületeket érdemes használni a nat-fr-nat-fr menetnél?
most a dekkemben van prima defender T1, livin tower, cannon t. T2, stone launcher légvédelemre, és T4-re valami brutál a deepgorge.
Ez így sok helyet foglal és nem is lehet belőle komoly védelmet kialakítani, csak baromi sok powerből. Gondolom érdemesebb lenne ezt a rootos védelmet fejleszteni.
Megszánna valaki, hogy leírja az pontosan hogyan is működik, miből mennyi kell hozzá?3. Hogyan lehet a replayeket megnézni?

4. Ahogy nézem a lapokat, a végső, legerősebb deck shad-fire lehet, ez így van, vagy rosszul látom?
Sajnos a stílusom távol áll a shadow feláldozó taktikájától, de ha az a legütősebb, ráveszem magam, és addig sem szórom el a használható shad lapokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 percnyi játékmenet bemutatót kapott a Mortal Shell II
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Háztartási gépek
- Revolut
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most van egy rakás számomra használhatatlan lap.