Hirdetés
-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
válasz Szabi020 #29841 üzenetére
"Miközben néztem a lassú csíkot eszembe jutott, hogy mostanában sok oldal böngészés közben csiga lassú ami ha jól emlékszem csak a Telekomosokat érinti, ahogy engemet is, e miatt: [A fél internet túsz a DT és a Cloudflare vitájában link]
Gondoltam akkor indítok egy VPN-t a játék indítása előtt, és láss csodát A 4-5 perces splash csík, már csak 5 másodperces egyből."
Hátha segít.06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
veterán
-
astrojoe12
tag
válasz Szabi020 #29407 üzenetére
Tényleg nincs anticheat ebben a játékban.
28 óra játékidő, 39.55 k/d és a TOP 0,2%-ban van. Egyértelműen csaló. Aki találkozott vele, az látta hogy speed hacket és aimbotot használ és folyamatosan spammeli a chat ablakot. Mi kell még a végleges bannoláshoz?
[ Szerkesztve ]
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
zebra_hun
veterán
válasz Szabi020 #29303 üzenetére
Ezt jó hallani, ha vmi rendbe jön ;)
Nekem is rendbe jött a 3080-am, amire azt hittem kampó...
A tápból kijött az egyik 8 pines. A VGA-nál benne volt, alul a kábelspagettiben volt kicsúszva. Próbaképp beraktam egy 1080-ast, az működött, neki elég volt az 1x8 pin táp ezekszerint.
Ez tévesztett meg, hogy az meg működik, 3080 meg nem adott képet.
Volt egy kis szerelés, valahogy kijött. Fogtam a fejem, hogy sok százezer bukta...
Ma derült ki, hogy a gyerek gépébe betettem próbaképp a "döglött" 3080-at, aztán működött.
Most délután derült ki, úgyhogy ha reggel hazaérek melóból, meg is ünnepelem egy kis szilvával :) -
zebra_hun
veterán
válasz Szabi020 #29299 üzenetére
Érdemes megnézni. Rebar nálam is on, mivel egyetlen játék a Forza amit néha játszom, az épp profitál belőle. Nem sokat, de megéri.
Nálam ez a kis nagy mag mizéria nemrég lett orvosolva.
Nem játék, de a nagymagok pihentek egy alkalmazásban, a kicsiken futott. Valamelyik win update helyre is tette.
Régen pl a FH4 csak 2 magot használt, valamelyik nap pont néztem, a feladatütemező bevonta az összeset. Ok, az a régi jó volt kettővel is, de így ha van több, használja azokat is.
Játszol, háttérbe fut a feladatkezelő, szépen látszik pár perc után, hogy mennek e rendesen. 1700-es topikban volt nemrég ez téma.
Több ötletem nincs.
13 Rapi/40xx-nak egy vaddisznónak illene lennie. -
zebra_hun
veterán
válasz Szabi020 #29297 üzenetére
Csak találgatás, vannak benchek, amelyek jobban mennek Rebar off-on.
Ha újratetted a Wint, a 22h2 pl rosszul kezeli a kis-nagy magos procikat.
Feladatkezelőben látszódott, hogy a kismagokkal ment a játék.
Folyamat jönnek a javítások.
Persze ez csak az Intel új 12 és 13. gen-nél, ahol ilyen van.
Ott sok esetben a rendszergazdi megoldotta.
Ez is csak feltételezés, azt sem tudom, hogy milyen proci van neked. -
Bjørgersson
félisten
válasz Szabi020 #29021 üzenetére
"Valaki véletlen nem tud segíteni abban, hogy az mitől lehet, hogy fut hibátlanul a játék."
Akkor jó.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Topikgazda
válasz Szabi020 #29021 üzenetére
Egyrészt a játékot csakis DX12-vel érdemes futtatni, a kezdeti döcögést egyszer kell kibírni.
Másrészt a GPU 100% utilizáció fétis egy hülyeség manapság, mert attól függ van e egyáltalán gpu limited. Bezavar a vrr sync megoldások és a hozzá kapcsolódó fps korlát is ami manapság gyakori, stb. Szóval ez így magában semmit se mond, illetve rápörögni sem érdemes.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest