- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinchi
tag
Az ilyeneket én sem értem, az ilyen "csítereknek" mi a jó, mert az hogy egy program céloz helyettük, na meg lát mindent, úgy elég uncsi lehet... ezek az ilyen Statra gyúrók, valószínűleg az átlagéletkoruk sem túl magas és csak a számok miatt járnak fel.
A másik meg ilyen grafon játszani.. inkább menjen Battlefield 1942-zni, ha ez bejön neki.
-
Vinchi
tag
válasz
v!ct0y #25139 üzenetére
A helik egyébként nem füstöt tolnak ki, hanem ilyen szikrázó csillag szerű cuccokat. ezen nagyjából látni
Nekem eddig csak olyan esetem volt, mint F_Zoleenak, arconlőttem a helit egy tankkal és még csak meg sem karcolta..
pedig láttam hogy felrobbant rajta.
-
-
Vinchi
tag
A tracer dartot lehet valahogy hatástalanítani 5mp-n belül?
Most felbaszta az agyamat, hogy 4x jelöltem meg a helit közelről, de mikor be akartam mérni egyből eltünt a jelző, mintha nem is lőttem volna rá és ez már nem az első eset..
-
Vinchi
tag
Lehet az bug is nem?
Nekem múltkor, a Heavy Metal Pályán conqest módban, a C bázison a következő történt:gondoltam elbújok az összedőlt élpület romjai között, épp ott időzött az ellenfél, úgyhogy bemutattam neki a késemet, de szerencsétlen módon valahogy pont úgy halt meg hogy én meg beakadtam és beljebb kerültem, mint amennyire oda be lehet bújni és nem tudtam kijönni. Aztán felfedeztem, hogy én ki tudtam lőni, de engem nem tudtak fegyókkal kiszedni, osztottam az ellent egy darabig, majd elfogyott mindenem és nem volt ammo box sem
aztán végül arcon lőtt egy tank
szóval szerintem vannak ilyen bugok a pályákon, igaz ez nem Vietnam volt épp. -
Vinchi
tag
üdv,
Engem is felvehettek a listára: Vinchi85 néven szaladgálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Parfüm topik
- Jelszókezelők
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Lenovo Legion go
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest