Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Motoxxx #7997 üzenetére
Nekem ugyan Nvidia van ,de xp-n játszom és amióta frissítettem a videókártya drivert ,jóval ritkábban fagy ki! Meg inkább megszakadok és a login képernyőn találom magam ,mint előtte csak simán eltűnt a játék -bétában tényleg kevesebb gond volt ,de valszeg most jóval többen játszák és nem bírják az EA-nál az abakuszok a sok adat áradatot
Amúgy meg mostanában a szerverek is fagynak ill. lehet ,hogy nem nálunk van jelenleg bibi!
Lehet réteg játéknak szánták és nem gondolták ,hogy ilyen sokan megveszik (mondjuk ennyi vérpistit még nem láttam egy játékban sem ,olyanok akik előtte 2 darabos puzzle bajnokságban vagy muterozós chat-párbajjal játszottak eddig ,rengeteg van).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest