Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz
Lacccca87 #5727 üzenetére
Szia!
Látom már született pár hsz a témában, azért én is leíom, hogy mi a véleményem:
Jelenleg a multiplay-től bérlünk, és pár apró hibától eltekintve megy minden jól. Az a pár hiba is az ea oldalán van, nem a szerverszolgáltatónál. Pl barátlista, pb, stb.
Árban jelenleg a legjobbak, és mivel Te magad mondtad hogy nem vagytok olcsóak, 1:0 oda.
Az, hogy itt hirdeted a szolgáltatásod, a PH! alapelveibe ütközik, amit vagy nem olvastál, vagy egyszerűen nem érdekel, ez újabb rossz pont.
Tudomásom szerint csak ranked szervert lehet a bc2-höz bérelni, de ha tévedek, az sem von le semmit abból, hogy Neked meg fogalmad sincs arról, hogy milyen szerverről tárgyalsz az ea-al.
Hogy megy a tárgyalás? Írtál Nekik email, hogy "Császtok! Kéne pár szeró a bc2-höz. Adtok? Köcce." de még nem válaszoltak?
Majd az adminjaink eldöntik, hogy váltsunk-e, de én nem látok rá okot.
Még ha olcsóbb is lenne, mennyivel? Havi 200forint fejenként. Megéri?
Ha rosszul látom srácok szóljatok, de szerintem okés a multiplay.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest