- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- DUNE médialejátszók topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
válasz
belaazallat #12442 üzenetére
nem az én irományom , de innen mentettem le
"Éppenséggel mögé kell lőni, nem elé.
A kliens próbálja kompenzálni a játék késleltetését és nem ott mutatja az ellenfelet ahol valójában van hanem ahol szerinte akkor lesz mikor a lövésedet a szerver regisztrálja. Alapból a kliens 100 ms-es pingre van beállítva és ahelyett, hogy dinamikusan az aktuális pinghez állítaná magát mindig ezzel a 100 ms-es értékkel számol. Ezért ha a pinged jobb mint 100 (a server browserben lévő ping számit, amit ingame mutat az nem ping) akkor hiába mutatja a vérfröccsel a kliens, hogy eltaláltad az ellenfeled a szerver nem regisztrálja a találatod a kis felvillanó kereszttel és nem is tudod megölni a mozgó ellenfelet.
Ezen javítani úgy tudsz ha a gamesettings.ini-be és a settings.ini-be beállítod, hogy általában milyen pingü szervereken játszol.
gamesettings.ini-be:
SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.0450000
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 45sorokat kell beírni, az
IntroPlayed=1
[GstPersistence]sorok közé. (patch óta a 2 sor nem egymás mögött van, én a GstPersistence elé írtam).
és ugyanezt a settings.ini végére is.
a 45 és 0.0450000-ös érték azt jelzi hogy átlag 45-ös pinget mutat a szerver browser azokon a szervereken ahol játszol. Nekem 46 szokott lenni PH-s szervereken, kivéve a 4-est ami németeknél van, ott 31. beállítottam 40-re és érezhetően kevesebbet anyázok TS-en. (bár erről inkább a többieket kéne megkérdezni."
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest