Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

válasz yodamester10 #29425 üzenetére

Szerintem a tank is vérpistike eszköze főleg ha csak azt használja, akkor szedjük ki azt is, vagy a heliket mert az is vérpistike eszköze
    Mindent ki kell szedni mert bármivel meg tudnak ölni

(#29426) Snip3r_HUN
    És, már ha tényleg erősebb mert tankra pl csak 50-es sebez, és korlátozott a hatótávja egyedül a Zavod 311 pályán elégséges a hatótávja mert kicsi a pálya
    És nem 90s az újratöltése mert most voltam a szerveren és 4-5percet vártam hogy újratöltődjön, vagy megint valami játék hiba

(#29427) Cris99
    De nem szed ki egy tankot , 50-et sebez rajta ha telibe vágja , ha kicsit is mellé megy már vagy 20-at , és mire újratölt sehol nincs a tank mert közbe átment a pálya másik felére(a régi töltési idővel, az újjal már a másodjára születik le ugyanaz a tank mert olyan hosszú)
    Az olyan tankokat tudja kiszedni ami vagy nem mozog , vagy közben mások is támadják mondjuk RPG-vel

Ez a gyengítsük le a francba ami nekünk nem tetszik dolog nagyon idegesítő, már bf3-ba is megcsinálták, a fórumokat telesírják hogy ez meg az milyen erős mert megöltek vele, és jön a következő frissítés és már nem is használható

Én nem szeretem a tankot akkor kezdjek sírni a fórumokon hogy erős a tank mert megöli a gyalogost és legyen olyan páncélja hogy pisztollyal is ki tudjam szedni

(#29428) LamaCube
    Miért az nem vicc hogy tankkal valakinek a lába elé lősz és nem hal meg

Új hozzászólás Aktív témák