- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Monitor hiba topik
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #53279 üzenetére
Igen, erre emlékszem...érdekes volt.
Még ki sem próbáltam a Mantle-t R9290 alatt, ma kiderül, h mit produkál!
Kis tanulság: felraktam a chrome x64-et, pöpec, stabil, gyors, de a BL kiegészítők közül nem mind működik, pl. az amelyik a szervert infót mutatja, azaz a scoreboard nem megy. De BF3 alatt is vannak gondok vele, szóval ne frissítsétek be a 64 bites bétára (egyelőre)!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
marilllyo
veterán
válasz kriszpontaz #53407 üzenetére
Alt -tab tud ijesztő dolgokat csinálni...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #53482 üzenetére
fektetett 8-as= ∞ alak biztosabb
Laraxior lassan annyiba lesz az a noti, hogy vehettél volna egy ilyet(mondjuk pont felment egy 20eFt-al az ára), vagy ilyet aztán játszhatnál rendesen még kicsit ráköltesz és ez is kijött volna[ Szerkesztve ]
Eladó használt téligumik 4db Hankok Winter icept evo2 215/60 r16 99H DOT3120 Ár:39,9eFt!
-
Sabre
őstag
válasz kriszpontaz #53548 üzenetére
de a 14.7 még beta, nem? Rég nem raktam fel nem whql drivert az az igazság...
De ha ennyi embernek ilyen a mantle tapasztalata, lehet én is visszarakom dx-re és a sok ultra-ból engedek high-ultra beállításra, csak ez a lagg ne legyen mert mindig lelőttek közben esély nem volt elbújni is közben...
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #53552 üzenetére
"Nem olvastam mert hegesztettem."
Azé' mekkora cink lenne már az, ha a gyári OC szar lenne és csak BF4 alatt és csak Mantle alatt.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
pohár
félisten
válasz kriszpontaz #53590 üzenetére
such quality
én meg elvagyok a frissen beszerzett HD681EVO-mmal
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #53561 üzenetére
Köszi megpróbálom!
(#53562) marilllyo: 64főst bf3-ban sem játszok soha. Nem is a gép miatt, nekem az már túl zsúfolt. -
törölt tag
válasz kriszpontaz #53561 üzenetére
Hol tudom átrakni mantle-ra? menüben nem találom sehol. lehet azért mert régebbi driver van fent? bf 3 miatt muszáj volt a 13.1-est felraknom mert az újabb drivereken rosszabbul ment nekem. amugy játszottam golmund-on is és 60alá nem is ment az fps ha lesz pénzem nehogy megvegyem az alap játékot
-
afrojack1
senior tag
Nekem is ilyen van fehérbe steelseries siberia v2 semmi baja nem olvad, bírja a hosszú mecseket de igen, egy idő után leolvad a füled a helyéről mert melegszik!
SC: Herczku_Death
-
Bjørgersson
félisten
válasz kriszpontaz #53654 üzenetére
Azt a kasztot meg leginkább törölni kellene...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kisza25
félisten
én meg ilyet
meg ilyetEladó használt téligumik 4db Hankok Winter icept evo2 215/60 r16 99H DOT3120 Ár:39,9eFt!
-
afrojack1
senior tag
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #53989 üzenetére
Kirekesztettnek erzem magam, szinte minden PHs TCE tag!
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #54010 üzenetére
ezt ezeknek a single multiplayereknek magyarázhatjuk
afrojack1: na jó, tényleg csak dudorásztál, meg sóhajtoztál mondjuk tegnap úgy felpörögtél, hogy ott hasaltál egy körön át a villanyoszlop tetején és campelted a helit, amíg le nem ugrasztottalak c4-el[ Szerkesztve ]
Eladó használt téligumik 4db Hankok Winter icept evo2 215/60 r16 99H DOT3120 Ár:39,9eFt!
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #54077 üzenetére
Zavod jó pedig, ott az esetek többségében assault vagy sniper vagyok, 48 fő és mehet a móka!
-
marilllyo
veterán
válasz kriszpontaz #54084 üzenetére
Bizony...Mássz iffekt. ME2...megvettem...imádom. De a 4-ben már nem a Sepörd lesz...ugye?!
Élien ájzolésün meg Fár Kráj 4. Más nem mozgatta meg a fantáziámat az idei évben. Majd jövőre a Doom-ra meg a Battlefront-ra azért lehet benevezek...Bár azokat már inkább PS4-re.
-
@rglaaf
veterán
-
bandi0000
nagyúr
-
laposonly11
senior tag
válasz kriszpontaz #54185 üzenetére
Az, hála az égnek, mondjuk a főnököt nem tudtuk BF-re rábírni ő "lazább" neki a pezsgő és társai jönnek be, persze csak meló után!
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
laposonly11
senior tag
-
lofagi
addikt
válasz kriszpontaz #54326 üzenetére
és (#54327) r00r1 Azt el is felejtettem már! Pedig azon is ment az agyalás, hogy benne lesz-e a teljesben.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Sabre
őstag
válasz kriszpontaz #54331 üzenetére
Mondjuk golmudon van értelme mert sokaknak nem géppityü a secondary tankkon és akkor már mehet a bemérős lövöldözős simán..
-
Sabre
őstag
válasz kriszpontaz #54337 üzenetére
mondanám hogy kipróbálom, de ahhoz meg kell valaki aki soflamol és hónapok óta nem láttam ilyet...
-
Dany007
veterán
válasz kriszpontaz #54403 üzenetére
Hehe Látom a multi semmit nem változott az elmúlt 10 évben... amióta nem multizok.
Más. A távcsövet hogy lehet használni? Single-ben volt egy olyan rész mikor nekemadták hogy nesze nézd meg mi a helyzet... és asszem még ki is volt írva, hogy Q-betűvel megy de nem ment... Néztem a bill. kiosztást és nincs ilyen...
Ami furcsa nekem a játékban, hogy nincs silencer a fegyverekre... legalábbis én még nem láttam. Most épp azon a részen vagyok, ahol le kéne rombolni a gátat... És ott vagyunk meg minden, szépen csipással kezdeném irtani őket, de olyan hangja van, hogy visszhangzik is... Teljesen életszerűtlen... Pedig egy hangtompítós csipással kiirtanám az egészet pillanatok alatt... De így az első lövés után megszólal a riasztó és kb mindenki engem lő utána... így meg már persze megint életszerűtlen az egész...
-
sixpak
nagyúr
válasz kriszpontaz #55126 üzenetére
HUMA óriási arc volt...sajnálom, hogy bannolták.
Emlékszem felvett barátnak, de soha nem jött játszani velem...sem.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
afrojack1
senior tag
-
gali777
őstag
válasz kriszpontaz #55429 üzenetére
Azért a helit elég nehéz meg c4-ezni
-
inSt4DEATH
csendes tag
válasz kriszpontaz #55436 üzenetére
Még szép
-
gali777
őstag
válasz kriszpontaz #55811 üzenetére
EMP*
-
MastR
tag
válasz kriszpontaz #55811 üzenetére
Uhh! köszi! sosem jöttem volna rá. De leginkább azért mert Sniper golyó becsapódás hangja van, és a valóságban pedig köze sincs hozzá. Ennek az EMP UAV-nak más hangot kellett volna adniuk mint egy golyó hangja.. Commanderkedés nem az én világom pár percig próbáltam, de az emberek nem azt csinálják amit mondasz ( nyilván) és így meguntam.
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #55857 üzenetére
Nézd má', az elveszett ember!
Tank az kell, még Paracelre is! Ezért megyek Test Range-re, ha kell a trópusi sziget hangulata!
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #55863 üzenetére
Köfi! Llövésem sem volt, h hol találtam ezt a beállítást, de lockeren igencsak hiányzott!
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #55884 üzenetére
"átkeléshez", komprende? Nem akarok én víz alatt harcolni, azt gali megtette az AA-val!
kisza: mekkora lenne már, bepattog a gránát a csövön vagy rászáll egy sirály és...!
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #56067 üzenetére
kapcsold ki a hardveres gyorsítást böngészőben
-
regener
veterán
válasz kriszpontaz #56067 üzenetére
Mert az oldal televan Flash tartalommal, ami videókártya gyorsítást használ, szóval instabil a tuningod
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #56071 üzenetére
Mi köze van az instabil tuninghoz a méretnek?
szerk: reggel van, elírok mindent!
[ Szerkesztve ]
-
laposonly11
senior tag
"Gyári OC, gyári OC", OC, tehát van tuning! Ahány gyári OC kártyával találkoztam mind instabil volt, legalább is a legtöbb software is tiltakozni szokott ellenük, furcsa/hibás működéssel, kifagyásokkal, persze a megoldás az hogy vissza veszem az órajeleket és akkor a problémák megoldódnak! Igazán akkor idegesítő a dolog, amikor a kártya a vásárlástól számított első hónapokban pörög ezerrel, csak általában huzamosabb igénybevétel után el kezd "sántítani"...!
Rosszabb a probléma a laptopoknál amik nem vastag, jó hűtéses, gémer kiszerelést kaptak(300 ezres kategória) ott általában a normál órajelek is befőzik és túlhevítik 3-4 óra játékkal a lapost, amitől el kezd pl. szaggatni a játék, egy ilyen nagy gépigényű BF4 meg pláne, rengeteg az olyan laptop széria gyártótól függetlenül, hogy aktív erős laptop hűtő nélkül lazán túlmelegedett és leállt!
Az meg pláne gond, hogy az itt jelenlévők gondolom azért napi munkaidő szinten(minimum 8 óra) tolják a BF4 et ami, kissé igénybe veszi a hardvert de nagyon!
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
marilllyo
veterán
Mivel ez YT videó...szerintem nem flash hanem HTML5. Másrészről a procidban neked is van HD4600 nem? Felpörgetné ezért a videóért a 7950-et? Nekem nem váltott át GTX860M-re. (Bár lehet, hogy ez asztalin máshogy működik). De nem hiszem, hogy az OC miatt csinálná.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz kriszpontaz #56154 üzenetére
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
afrojack1
senior tag
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #56355 üzenetére
arról is megnéztem egy videót aztán ki sem próbáltam hiába ingyenes, de ez most komoly? olyan, mintha mindenki guideddel menne
-
Laraxior
titán
válasz kriszpontaz #56355 üzenetére
A Staff Shell itt is ilyen, olyan egyenesen megy, mint a huzat
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz kriszpontaz #56361 üzenetére
Tegnap így jártam én is, egy tankkal küzdöttem Lancang Damon, én AntiAirrel voltam, teljesen ledózeroltam a tankot, de mire a végére értünk a küzdelemnek már egymással szemben voltunk. Mindketten kiugrottunk, és valahogy sikerült egymás járműjébe beülni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
eugabesz
őstag
válasz kriszpontaz #56369 üzenetére
Szerintem is...iszol te rendesen,baszki, marilllyo??
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
marilllyo
veterán
válasz kriszpontaz #56385 üzenetére
Elvileg az automatikusan működik. A program felismeri mi az amire GT750M kell és mi az amire elég az intel HDnoobság.
-
Grind
tag
válasz kriszpontaz #56385 üzenetére
Automatikusan felismeri, de én is erre gondoltam első körbe, mert én magam is tudom állítani, de jól állította magának a GT755 megy..
MacBook Pro 2017 iPhone XS
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #56396 üzenetére
csak a 4-es pontot leírnád magyarul a többi tiszta
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #56400 üzenetére
hálás köszönet, működik
ezt belehetne tenni első hszbe, nagyon hasznosEladó használt téligumik 4db Hankok Winter icept evo2 215/60 r16 99H DOT3120 Ár:39,9eFt!
-
zack
nagyúr
válasz kriszpontaz #56403 üzenetére
Mint írtam 30 felett sosem láttam még a pingemet játékban. Pedig már nyaldosom a 900 órát.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest