- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Mini PC
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
astrojoe12
tag
Olyat láttam, nem hiszitek el. Már vége lett a meccsnek, veszítettünk és már a statot mutatta a játék, de az én csapatomban az első ember kill száma folyamatosan ment felfelé, 198,199,200,201,202...
-
astrojoe12
tag
válasz
eladohardver #39848 üzenetére
Tudom hol a kötőjel, beírtam azt is, de semmi találat. A linken amit írtál bejött a profil, de a kereső semmit nem ad.
-
astrojoe12
tag
Hi!
Ezt a legendás csaló majmot miért nem találom egyik keresőn se? Még jelenteni se tudom, mintha nem létezne...
-
astrojoe12
tag
válasz
Enigma1945 #39843 üzenetére
Fasza.. én be tudok lépni szlovák ip-címmel, majd kipróbálom mi a helyzet... lehet rá is kérdezek... beléptem a discord oldalukra, majd rákérdezek diszkréten, hogy mi a gond. Ez eleég durva megkülönböztetés.
-
astrojoe12
tag
-
astrojoe12
tag
Hogy legyen jó hír is, az előbb olyat láttanm, amit nagyon ritkán. Ezen a szerveren hirtelen bannolták a négy csalót. Az egyik pillanatban még ott voltak 160/20 meg hasonló arányokkal, ismert nevű játékosok, aztán kiírta a nevüket a chatbe, hogy banned.
-
astrojoe12
tag
válasz
ScomComputer #39820 üzenetére
Igazad van, csak nagyon felbosszantott a dolog és hirtelen kiírtam magamból. Bocs az illetlen beszédért is! Tudom, hogy így van ahogy mondod, de azért na...
-
-
astrojoe12
tag
válasz
Enigma1945 #39817 üzenetére
100% hogy csaló az említett "pro jet gamer".
Ahogy írtam, nagyon nagy távolságról is azonnal leszed. Olyan messziről ,a pálya másik feléről, ahonnan a heli géppuskája már teljesen hatástalan. Én olyan távról eltalálni se tudok egy emberi célpontot. Hiába lövök folyamatosan, vagy kis sorozatokat szakaszosan, hogy kicsi legyen a szórás, a lövedékek el se mennek odáig. Ilyet kizárólag csaló programmal lehet csiállni.
Nagyon érezni az aimbotot. Amint rám fordult a heli, szinte azonnal éreztem a találatot és meghaltam.
-
astrojoe12
tag
Megint egy rohadék buzeráns!
Felmegy a helivel olyan magasra, hogy a sniper puska se tud addig fellőni, majd onnan aimbotozik a köcsög! A saját bázisa felett lebeg és a hatalmas térkép másik felén leszed engem a saját bázisomon. A heli elvileg el se tud lőni addig !!!!!!!Hogy a picsába nem tudják ezeket kiszűrni????? A Holdról is látszik mekkora csaló.
-
astrojoe12
tag
Ha ezek az 100% aimbot csalók nem lennének ott minden egyes meccsen, akkor tök jó játék lenne. Nem akarom elhinni, hogy nem lehet ezeket kiszűrni. Tök egyértelműen csalnak. Ahogy lelőnek egy golyóval totál messziről, fedezékben. Futás közben kapás lövést ad le a pálya másik feléről és headshot, ahogy lekövetik az ellenséget a falon keresztül és amikor előbukkan lelövik...
Hogy dögölne meg az összes ilyen csaló, a játékok készítői és főleg a csalások készítői. Totál elbasszák az ember egy szem szabad óráját munka után.
Pedofil- drog és fegyver kereskedőket lekövetnek és egyszerre elkapnak több ezer embert bármely országban, megvan a technológia ezeknek a felderítésére. Ha az engine owning készítőit lekapcsolnák és nyilvános perben életfogytiglant kapnának, tízszer meggondolná minden ilyen csicskagyász hogy belefogjon-e.
A játék készítők meg nem tudnak egy bankártya-, ip-cím meg harveres ban rendszert megcsinálni? Más játékokban működik bassza meg!
Régen a bf3-ban is naponta százakat bannoltak, két hetente ezreket csaptak ki egyszerre hétvége előtt, hogy ne basszák el az emberek hétvégi játékát.
Persze nagyon régi játék. De megvettük anno és még mennek a szerverek amiért bérleti díjat szed az EA, akkor a csalás elleni védelem miért nem működik?
-
astrojoe12
tag
válasz
Enigma1945 #39812 üzenetére
talált, noshahr canals tdm... a tárazós dologról közben nekem is eszembe jutott, hogy bug is lehet. köszi
-
astrojoe12
tag
Hi!
Tudnátok olyan szervert mondani, ahol tényleg kizárják a csalókat?A tököm tele van velük. Van ez a Wafflesenjoyer11 nevű aimbot cheater. Már vagy a tizedik meccset tolja a mai nap 100/10 aránnyal és nem bannolják. Jelen volt a kedves admin is, akit megkértem, hogy zárja már ki ezt a hülyegyereket, erre engem kickeltek. Ezek szerint a csaló volt az admin. Gratulálok. Bérel egy szervert és csal a saját szerverén.
Újra tárazás közben is lő folyamatosan, osztogatja a fejeseket, mert mindig egy golyóval szed le, már nagyon unalmas. Komolyan, ezekhez a játékokhoz is pszichológiai alkalmassági vizsgálat kellene, mert nagyon sok a lelkisérült idióta.
-
astrojoe12
tag
válasz
maxxenergie #39786 üzenetére
A legjobb mégis az, ha senki nem vált win11-re. Sok gond van vele, míg a win10 atomstabil, kevesebb erőforrást fogyaszt és gyorsabbak a játékok is.
A win10 olyan, mint anno a win7 volt, a win11 meg az akkori win8.
-
astrojoe12
tag
Mióta beírtam ide a gondomat, nem zártak ki sehonann. Érdekes...
-
astrojoe12
tag
válasz
F_Zolee #39771 üzenetére
Semmi indok nem volt eddig, se csalás, se a szerver szabályok megszegése. Csak azt írja, hogy az admin kickelt a szerverről. Talan valami kód szám szokott lenni, de nem tudomit jelentenek, eddig nem is figyeltem. Na majd holnap megnézem es rá keresek.
Általában akkot történik, amikor ki lövök valakit. Ha várok, fekszek a bokorban, vagy engem lőnek le, akkor nem szoktak kizárni. A pingem se magas, 35-50 kozott szokott lenni.
Bár egyszer volt valami PB-el kapcsolatos üzenet, de már nem emlékszem mi volt pontosan, de az is csak egyszer volt. -
astrojoe12
tag
Helótok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen szerverre mehetnék játszani, ha nem szeretném hogy kickeljenek?
Teljesen átlagos statom van (ASTR_joe12), level 93-as vagyok ennyi év után is, a szerver szabályokat betartom, soha életemben nem csaltam ( leszámítva hogy tíz évvel ezelőtt makróztam ez igaz), a reflexeim se túl jók már és nem lövök valami jól. Talán a szervezési- taktikai érzékem elég jó és alacsony k/d aránnyal is meg szoktam fordítani meccseket, mert oda megyek ahová kell és azt csinálom amit kell hogy nyerjen a csapat.
Ma, 20 éves sniper rutinnal kiszedtem egy embert a pálya másik feléről a helikopterből, nagyon megörültem neki, de öt másodperc múlva megint kicket kaptam.
Ma kétszer kaptam kicket, tegnap is egyszer, tegnapelőtt is párszor, van ahová már be se engednek (TNT és Jah szerverek), mert automatikusan kicket kapok belépéskor.
-
astrojoe12
tag
válasz
F_Zolee #39765 üzenetére
Két dolgot lehet frissíteni, ez volt a félre vezető. Alapból látszik az "update pb" menü, egyből oda kattint az ember, de ott csak a PB programot frissíti. De ez még nem elég, mert a játék könyvtárába is kell másolnia fájlokat, azokat is frissítenie kell. Ahhoz pedig ki kell választani a játékot, ahogy írtad Te is.
-
astrojoe12
tag
A játék a C: meghajtó gyökerében van, ez lehet probléma?
-
astrojoe12
tag
Az Origin-ben elindítottam a Repair funkciót.
Letöltöttem a PB legújabb 3.8-as verzióját, de kidob így is.
Valami ötlet esetleg?
-
astrojoe12
tag
Újra felraktam a játékot és állandóan kidob a punkbuster. Újra installáltam a unkbustert, de nem oldotta meg.
Ezt írja ki:
Mi lehet a baja?
-
astrojoe12
tag
válasz
maxxenergie #39730 üzenetére
Évek óta innen veszem a játékokat és windows verziókat, megbízható oldal.
-
astrojoe12
tag
Érdekes meccset toltam, megint találtam egy magyar csalót.
Először tolt egy 1/7 KD-t (84/12) és akkor szóltam neki hogy ki kéne kapcsolni a csalást, ráadásul az anticheat is bejelzett.Ezután pár percig inaktív volt, majd amikor visszatért a KD vissza esett 1/2-re.
Most vagy elfelejtett játszani, vagy kikapcsolta a csalást, esetleg állított rajta, hogy ne legyen olyan feltűnő.
Közben átlépett az én csapatomba és sikerült vodeóra vennem, ahogy fedezékből leköveti az ellenséget, vagyis egyértelműen wallhacket használt. A youtube-ra sokáig tölti fel, de holnapra meglesz és akkor jön a link is.
Aki tudja jelentse.
-
astrojoe12
tag
válasz
maxxenergie #39664 üzenetére
Szerintem nem a játékosokkal van a baj.
Semmibe nem kerülne, ha a mostani elvileg fejlettebb anticheat programok védenek régi játékokat is. Egyszerűen csak legyen letölthető külön is, és fusson a háttérben.
Programozóként nem tartom ezt túl nehéz feladatnak. -
astrojoe12
tag
válasz
ScomComputer #39658 üzenetére
Igazad van, sajnos.
-
astrojoe12
tag
Ez is egy JAH szerveres csaló admin.
Megkérdeztem hogy miért nem banolja valaki ezt a csalót, erre a csaló válaszolt, hogy " Figyelj, jön a ban".. és engem kickeltek a szerverről. A qrva csaló, hogy vinné el a végbélrák az ilyen aljas senkiházit. Meg az osszes Dice és EA főnököt, amiért hagyják ezt és nyiltan nem szűrik a csalókat. Nem hogy itt, még a legújabb játékukban sem.
Persze tudom, ingyenes hét van... -
astrojoe12
tag
Ez mennyire normális ebben a játékban normal módban?
153/0
162/0
127/0Megkérdeztem miért csalnak és kickeltek a szerverről. JAH szerver, vagyis eddig megbízható volt, de ezek szerint a JAH adminjai is multihack progit használnak. A szerver admin a legnagyobb csaló. Grat.
-
astrojoe12
tag
Újabb "freeweek", az Engine Owning-nál.
Meg is látszik sajnos. Minden Battlefield platformon elszaporodtak a csalók. Ingyenes egy hétig a leghíresebb multihack csaló program.
15 perces meccs volt!
A harmadik delikvens valamit rosszul állíthatott be a csaló programban, mert minden lövés után meghalt ő is.A többiek aprítottak, miközben lassan sétálgattak a pályán. Még csak nem is futottak. Lelőni csak rpg-vel leheett őket, ha valaki olyan szerencsés volt, hogy a közelükbe jutott.
A 11-es ping nem valós, az EO program kreálja, ugyanis a csaló adatok egy szerveren mennek át és csak utána jutnak el a játék szerverig.
-
astrojoe12
tag
válasz
AxBattler #39629 üzenetére
Nem preferalom a túl magas fps számot, inkabb rivatunerrel korlátozom 100-ra és így a frametime grafikon is teljesen sima. Ez minden játéknál bevált, de pl a bf2042-ben 70_re korlátozom az fps-t, és sima a frametime, jó a játék.
Visszatérve az új modra, nincs elveszett csomag, stabil az fps,de mégis néha csúszik a játék-szerver kommunikáció, mert neha ugrik a kép és nagyon könnyen leszedem az embereket. Már régóta játszok, nekem ez nem pálya, a kihívás izgalmasabb. Tegnap pl helikopterrel se tudtak megölni, pedig a daru tetején álltam. Még finomítani kell a szerver beállításokon, vagy valami... Végül is csak most indult a mod... Jó lesz ez! -
astrojoe12
tag
válasz
maxxenergie #39630 üzenetére
Igen, írtam én is ha vissza olvasod, hogy ne a grafika a lenyege ennek az új modnak, tiszta ügy. Nekem valahogy fura a teljesítmény, de ha másoknak jó minden, akkor rendben van. Nalam lesz valami.
-
astrojoe12
tag
Hát nem tudom emberek, eddig nem vagyok elájulva.
Van új pálya, meg minden, állítólag szebb a grafika is, de én nem veszek észre ebből semmit. Lehet vak vagyok, de nekem ugyanolyan, mint volt. Mondjuk nem ez a lényeg, a bf3 nagyon jó ahogy van.
Viszont néha furán mozog, mintha jobban terhelné gépet. Én mindig low grafokan tolom, csak két dolog van maxon, de mégis... pont ez lenne a lényege ennek a játéknak, hogy régebbi gépeken is jól fut és jók a pályák.Ti mit gondoltok, csak én nem látom a változást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest