- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghallgattuk az egymillió dolláros, magyar fejlesztésű high-end audiorendszert
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz
SkyS1gn #16142 üzenetére
Igazából ha patch előtt nem csinálta, akkor minek próbálkozzak tovább. Már olyan hibával is kidobott(exe leállt), eseménynaplóban visszanéztem, hogy a hálózati kártyát elvesztette... Bár ez még csak 2x fordult elő . Patch óta csinálja, sztem ez tuti, hogy ott b@sztak el vmit. Modem egyben a router, ha kiveszem, nem lesz kapcsolat. Olyan routert meg végképp nem veszek, ami modem is egyben, lásd Dave is 20-at költött egy új routerre...
-
R3laX
addikt
válasz
SkyS1gn #16142 üzenetére
Nekem is van, meg egy héttel korábban megint írta még vki. Vannak azért, nem 2 ember...
szerk.: Én kezdtem még el itt kérdezgetni, hogy nem e a UPC fos, mert 2 hónapja lakom itt és nem BF-eztem még vele, de aztán rájöttem, hogy patch óta csinálja. Azóta újrahúztam a wint, lecseréltem a hálózati drivert. Dave lecserélte a Routert
, de másnak T-online-al is fos. Láttam másnak Bétával csinálta, nekem azzal semmi bajom nem volt, érdekes
.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest