- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
válasz
csaszizoltan #706 üzenetére
Sziasztok!
Bocsánat, ha kicsit érthetetlenül írtam.
Szóval a munkahelyemen a következő volt eddig: pár száz win kliensnek azt kellett beállítani, hogy 10 perc inaktivitás után mikor elindul a képernyő kímélő, egy megadott mappából játszon le képeket beállított sorrendben egymás után.
A marketing osztály ezt a szerveren egy megosztásba másolja és innen szinkronizáltatom a kliensek felé házirendből.(azaz másolom a kiensek könyvtárába)
A képek formátuma: 101_reklám01,102_reklám02..11x_reklám11x
Viszont új kérésük, hogy csak napi egy kép legyen 101_reklám01 és következő nap a sorrendben következő egész nap.
Erre szerettem volna scriptet írni, hogy autómatikus legyen.
Arra gondoltam, hogy lesz a mappa, mit ők karbantartanak és lesz még a szerveren egy, amit küldök a kliensek felé, ami sorrendben helyes képet (egyet) tartalmazza.
Csak hát ugye ki kell olvasnom mi van a küldendő mappában nap végén és a sorrendben következőt a tárból betenni a régit törölni, amig van szám, mert utána újra az első.
Na itt akadtam el, kézzel biztosan nem fogom váltogatni.
Java-ból van némi tapasztalatom, de itt nem lehet objektumot összehasonlítani, ráadásul az első három karaktert kell figyelnem.Remélem így már jobban leírtam a problémát.
Köszönöm, ha van időtök ezen gondolkozni kicsit.
Szép estét, Laci -
válasz
csaszizoltan #706 üzenetére
Nekem az jött le, hogy napi szinten készül x db fotó, mindegyik 01-el kezdődő sorszámmal. Ezeket kellene átmozgatni egy másik mappába, de úgy hogy az ottani folyamatos sorszámozású képek sorszámait folytatja. (Na ezt jól megaszontam én is
)
Tehát a célmappában vannak már fájlok 01-xy.jpg,02-sd.jpg,....3546-ab.jpg. A forrás könyvtár 01-df.jpg fájljából 3547-df.jpg lesz, és így tovább.Pesze simán félre is érthettem, ezért jó lenne egy nyugtázás, vagy cáfolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest