- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WestBam #22377 üzenetére
Megírtam nekik, ha nincs refund Paypal dispute-ot indítok, ezután refundot ígértek néhány nap alatt, addig várok.
De hiheteten hogy sokéves laptopból kiszrelt HDD-t paokltak egy új külső tokba és új SSD-ként árulták...
De a termék azért lett eltávolítva, mert mások is reklamáltakPersze az Alin is legalább 30 üzlet árul fake 2TB/4TBs SSD-et, ami 128GBs...
-
Ra3
őstag
válasz
WestBam #6821 üzenetére
European direct mailnél és Priority direct mailnél eltűnik a tariff insurance lehetőség, szóval elvileg ezekre már nem kellene semmit fizetni, én mindenképp futnék egy kört a Banggoodnál, nemrég volt itt olyan sztori hogy fizették a közterhet a doksik beküldését követően.
Én hónap elején rendeltem egy telót pdm-el, pont ma jött be az országba, egy nap alatt átváltott belföldi feldolgozásra továbbítva-ra, és a nyomkövetésben csak onnantól láttam hogy Hollandiából eljött, a nyomkövetés is azt mutatja hogy ott adták fel, Kínának semmi nyoma a listában.
Painkiller: A te nyomkövetésed hogy néz ki, illetve a bg-n mit ír, nekem priority air mail-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- PlayStation 5
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xbox Series X|S
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Építő/felújító topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged