-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuhi17
csendes tag
válasz
Ciccuka #19133 üzenetére
Szerintem a késések miatt felesleges felháborodni, az én csomagom már Nov 30.-a óta nyomköv szerint az olk-ban van, viszonylag gyorsan beért Mo-ba aztán itt meghalt a tudomány, most a posta visszajelzésére várok, hogy hova kavarták el a csomagomat.
Újra rendeltem az eszközt, mivel már a mostani halálán van és mivel a előző valszeg "elpárolgott".
Gondoltam spanyolból gyorsabb lesz, most tartok lassan a 4 napnál, hogy a warehouse összekészíti... türelem. Az hogy a csomag "elveszik" idegesítőbb.V/
Sajnos nem találtam pontos méretet a csomagolására, csak a készülék mérete és a kép alapján a doboz méretét saccolni tudtam Ulefone armor 9, levelenkét 4 nap a postánál a válaszadás, legalábbis most több levelemre 4 napos csúszással válaszoltak. mivel nem kaptam visszajelzést a mail címemre újra küldtem az üzenetet.
A második üzenetben ezeket kérték be: feladó neve és címe (amennyiben ismert)lehetőség szerint a küldemény leírása: mérete, tömege, tartalma, csomagolása.Viszont a feladó nevét címét nem találtam a csomagon, mm az ajándék csomagolásán.
Ha viszaküldi a posta akkor, azt kinek küldi, azt lehet tudni? vagy ilyenkor kapásból benyúlják? -
válasz
Ciccuka #19133 üzenetére
És? Ez mennyire érint bennünket? Nekem nem ez a tapasztalatom. Az hogy Kínából mennyi idő alatt ér oda az nem rajtuk múlik, az hogy 5 munkanapon belül ide kerül Magyarországra miután a kezelésükbe kerül az pedig nem rossz teljesítmény hiszen nem a szomszédban vannak.
De sokan nem vesznek tudomást a COVID járvány miatti korlátozásokról és egy bejegyzés van 1 hónapon belül a többi 3 -7 hónap és ugye ez csak 10 bejegyzés abból 9 az 1 *-os akkor a többi 854 még régebbi. De 10 millió felett van a küldemény forgalmuk nekik is, ha mindenki elégedetlen a 864 főből az sem rossz arány.
Nem hiteles adat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest