- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
junior11 #577 üzenetére
Hangsúlyozom, hogy én nem sok értelmét látom. Sosem hittem abban, hogy ha valamivel nyúzom, akkor az jót tesz neki. Ez olyan, mint mikor trim mellett még töredezettség mentesíteni akarja valaki az ssd-ét. A hdd regenerator fejlesztője itt található. De van kismillió ingyenes verzió is. (Bár legtöbbjével csínján kell báni. Még a virustotálra is érdemes feltölteni, mielőtt használatba veszed.) Akár a virágboltokban is ráakadhatsz
-
MrDerekas
addikt
válasz
junior11 #575 üzenetére
A bad sectoron semmi nem segít. (Szerintem) Bár a hdd regenerator elvileg "tudja" javítani, de a smart adatokat bajos átírni és ezért a jövőben is a hds ezt a számot fogja látni. Lehet csinálni még adatterület frissítést, de én nem ajánlom. Felesleges túráztatni azért, hogy hátha jobb lesz. Ami meg a bad sectorra kerülne, azt a hdd algoritmusa szerint a biztonsági tartalék területre pakolja, azaz nem is akar a sérült részre írni. A rizikó tudatával használni az ilyen adathordozót, amíg csak megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest