Új hozzászólás Aktív témák

• Gesta28

tag

Sziasztok!

Van egy Hitachi 160Gb-s Sata2-es vinyóm, amin elég sok bad sector található. Eddig míg nem futott a HDD Regenerator addig csak 220 volt (HD Sentinel szerint), amióta lefuttattam azóta 2000 fölé ment, azaz a kondíció lement 0%-ra. Nem is ez a bajom, hanem az, hogy a HDD Regenerator nem tud végigmenni, mivel úgy 60%-nál kék halállal egyszerűen megáll, és újraindul. Ez már lehet fizikai sérülés? Egyáltalán érdemes még a Regeneratort ráküldeni a vinyóra?
    A másik kérdésem az, hogy van még valami remény arra, hogy ha sikerülne elkülöníteni a bad szektorokat, akkor még egy darabig elmenne? Amúgy ketté van osztva a vinyó, ez nem tudom számít-e valamit. Adatmentés folyamatban van, de még nem tudok róla minden adatot lementeni, mert nincs hova. Szóval meddig tudom még húzni így 0%-kal?
    Egyébként ilyenkor csak a rendszerpartíció sérül vagy a másik felét is érintheti az adatvesztés?
    Szerintem már javíthatatlan, de azért várok még ötleteket, hátha tudtok olyat amivel még azért egy darabig ki tudom húzni az új vinyóig.

Valami ötlet? :)

Új hozzászólás Aktív témák