- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Változatos hardverbokréta
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesta28
tag
Sziasztok!
Van egy Hitachi 160Gb-s Sata2-es vinyóm, amin elég sok bad sector található. Eddig míg nem futott a HDD Regenerator addig csak 220 volt (HD Sentinel szerint), amióta lefuttattam azóta 2000 fölé ment, azaz a kondíció lement 0%-ra. Nem is ez a bajom, hanem az, hogy a HDD Regenerator nem tud végigmenni, mivel úgy 60%-nál kék halállal egyszerűen megáll, és újraindul. Ez már lehet fizikai sérülés? Egyáltalán érdemes még a Regeneratort ráküldeni a vinyóra?
A másik kérdésem az, hogy van még valami remény arra, hogy ha sikerülne elkülöníteni a bad szektorokat, akkor még egy darabig elmenne? Amúgy ketté van osztva a vinyó, ez nem tudom számít-e valamit. Adatmentés folyamatban van, de még nem tudok róla minden adatot lementeni, mert nincs hova. Szóval meddig tudom még húzni így 0%-kal?
Egyébként ilyenkor csak a rendszerpartíció sérül vagy a másik felét is érintheti az adatvesztés?
Szerintem már javíthatatlan, de azért várok még ötleteket, hátha tudtok olyat amivel még azért egy darabig ki tudom húzni az új vinyóig.Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Kés topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 870 EVO 256GB 2,5" SSD
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest