-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanivagyok
újonc
válasz
nanivagyok #47170 üzenetére
Bocsánat,azt nem írtam oda,hogy az valamilyen integrált Intel Chipset Family típusú volt,többet nem tudok róla...
-
nanivagyok
újonc
Üdv!
A gépembe e helyett lett az Asus AMD Radeon HD5450 Silent berakva.Alapvetően cs:go nevű játék miatt lett kicserélve.Tegnap este játszottam 2 órát,minden jó volt.Ma reggel kb.40 perc játék után minden előjel nélül a hang helyett zúgás,a kép helyett kék háttér és vízszintes áttetsző vonalak futottak 5-10 másodpercig,aztán megpróbált vissza állni,miután nem sikerült neki,kikapcsoltam.És azóta nem indul újra.Próbáltuk az alaplapi kártyával is indítani de nem sikerült...Videókártyának külön ventillátora nincs sajnos,lehet túlhevült,de mikor odaraktam a kezemet nem éreztem melegséget.Mi lehet a probléma?
Infók:
Processzor: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz
Memória: Kingmax 2x1 GB
Tápegység: HKC 400W
Op. rendszer: Windows 8.1 Pro
Alaplap: ASRock 4Core1600-D800Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest