- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz czanga #11785 üzenetére
Tegyél bele még egy giga memóriát és egy HD 2600xt VGA-t, az legalább gyorsítja a veb oldalakat és segít a procinak.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
atti_2010
nagyúr
válasz czanga #11801 üzenetére
A veb oldalakat azok a VGA-k tudjak gyorsítani amik HD-vel kezdődnek, azért ajánlottam egy 2600 XT-t az nem is drága használtan besegít a procinak és tűrhetően fog működni.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
-
varmi2
nagyúr
válasz czanga #72977 üzenetére
Sirály lábú ic, de ha nem tudod mi van ráírva, akkor veszett fejsze nyele. Kérj meg valakit, akinek pont ilyen kártyája van, fényképezze le neked az írást rajta.
Katt. itt a ph-s tesztben van kép a bottom oldalról, nagyitsd ki.
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Csupingo
veterán
válasz czanga #76154 üzenetére
Nem értek ehhez, majd biztos segít pár fórumozó, akik ezzel foglalkoznak. Viszont a gyártók szokták reklámozni a saját felvevő programjaikat: nvidia shadowplay, amd relive ha minden igaz. Ezeket már próbáltad? Azt írják, csak pár százalék fps esést okoznak.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Csupingo
veterán
válasz czanga #76162 üzenetére
Mivel jó árban vetted az 570-et, talán érdemes lenne megtartani. Erőre kapna később egy erősebb proci mellett. Persze ha fontos az obs és nem sikerül működésre bírni, akkor csere nvidia-ra. Esetleg új 1650-re, vagy használt 1060-ra esetleg használt 1050 ti-re, az egész olcsó és jobban passzol a mostani procidhoz.
És ha kicsit feljebb rakod a beállításokat a játékban? Kicsit legyen kevesebb fps a vga-ra jutó terheléstől, így talán kicsit pihenhet a cpu és marad ereje a felvételre is.
[ Szerkesztve ]
-
fisi
senior tag
válasz czanga #76162 üzenetére
Azért nem hiszem hogy 80- 90 et mellé kellene raknod egy jó ryzenhez. Egy Ryzen 5 2600 a hozzá való deszkával itt az aprón szerintem 50 ből megvan hozzá két jó kis G skill Aegis 3000 mhz- es 16 gb ram szintén olyan 15 eer szal jó szerencsével 60 ból abszolváltad a cserét.
Utána meg az RX 570 lesz egy gyász de majd később fejlesztesz hozzá. -
czanga
őstag
válasz czanga #76167 üzenetére
Lejárt az idő elnézést.
45-60.000 amit álltalában VGA-ra szeretek szánni, szóval a 1650 van még mint lehetséges opció akkor az új kártyák közül, de ez már (azaz, hogy RX 570 jobb vagy a 1650) már másik topicba kellene megírnom gondolom.
Riva tuneren is gondolkodtam ma, mint lehetőség, szóval most agyalás van, olvasgatás, beállítások nézegetése stb, de ha valakinek támad még valami ötlete itt a topicban, kérem írja meg nekem.
@fisi
Gyász / nem gyász, sajnos annyit nem lenne értelme szánnom (nem is szeretnék) egy 1080p / 60Hz-es rendszerre, PUBG Lite mellé, aminél egy i5-2500 + 1050 Ti majdnem 300 Fpst hoz. (párom gépe, itt van mellettem) Azért kőszönöm! -
Csupingo
veterán
válasz czanga #76167 üzenetére
Igazad van, az a biztos ha van b terv arra az esetre, ha az új portéka nem válna be. Ha nem akarsz barátkozni a relive-vel, akkor tedd vissza az 1050-et.
Az obs topikban már érdeklődtél, hogy lehetne munkára bírni az 570-et?
[ Szerkesztve ]
-
fisi
senior tag
válasz czanga #76168 üzenetére
60 ért már kapsz 1660 at is.
Hát igen ez az ennyit annyit szánok rá- bele gondolok 3 éve kb kezdem én is ezt hogy kell egy gép csak az Il- 2 Battle of Stalingrad menjen rajta hisz alig játszok én ezzel, na ez nőtte ki egy olyan adok veszek cserélek mindig kicsit előrébb dologgá hogy most már egy 2080 ti csücsül (ne) a gépembe csak az átkozottja most szervízben van ventilátor vezérlési hibával..
De nem bántam meg mert ezt egyből fullra mindenbe feltolom aztán 100 fps meg 90 környéke átlagok...[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Könyvajánló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.