Aktív témák
-
nisor
csendes tag
sziasztok
szerintetek ezt a VGA-t megéri megvenni crysis 2höz [link]
mert az lenne jó ha futna közepes grafikán csak lehet hogy nem futna és ezért kérem ki a véleményeteket vagy keressek inkább hd 4850,70-es VGA-t?előre is köszi
-
nisor
csendes tag
sziasztok!
a gépemben egy Asrock 880GM-LE alaplap van,amire integrálva van egy ati r. 4250 hd
a crysis 2 höz jobb vga kellene mert így csak minimumon futés hogy pl ezt a vga-t simán
hozzátehetném?[link]
úgy hogy meglenne a régi is meg az új is?bár gondolom az integráltat nem tudom kivenni
és nem tudom hogy ez crossfire lenne-e vagy csak sima bővítés?
remélem érthető voltam -
nisor
csendes tag
lenne egy kérdésem:
ati radeonom integrálva van,és simán hozzátehetek egy sappire radeont?
ati radeon:hd 4250
sapphire :hd 5450
tehát az ati és a sapphire között mi a különbség? -
nisor
csendes tag
Sziasztok!
A gépemben egy ati radeon 4250 hd van,és szeretném ha futna a crysis 2 (mert ez a leggépgyilkosabb játék és ehhez egy nagyon jó kis gép kell) és azon gondolkoztam mivel ez egy integrált vga ezért vennék bele még1 vga-t.A kérdés az lenne hogy 10000ft-ból milyen hasonló vga-t lehetne beletenni?
-
nisor
csendes tag
Hello!
Én szeretnék venni egy AGP-s foglalatu videókártyát ami nem több 14 ezer forintnál viszont az új játékokat pl
attlefield Bad Company 2-t simán lejátsza
köszi szépen a segítséget
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Milyen notebookot vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest