- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Offba rakom hogy ne zavarja feltetlenul a technikai jellegu kerdeseket!
Letezik valami mod, amivel a fenyes lakkfekete feluleteket matta lehet varazsolni? Foleg a palmrest es a kijelzo koruli kavat szeretnem. Regebben egy forumos kollega csinalt errol egy blogbejegyzest. Valami flakonos, gumiszeru, fujhato anyag ez, a feluletre fujva megszarad es lenyegeben egy teljes matt, kisse erdes feluletet kapunk csak mar nem talalom mi is volt ez. Ez egynek nem lenne rossz de hatha tud valaki valamit. Matrica annyira nem megoldas szerintem.
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
plus44
veterán
Kisebb nem hozzáértő kérdés. Simán OP rendszer telepítés nélkül, tudom a merevlemezt formázni, ezzel lényegében egy FreeDos állapotot létrehozni?
-
plus44
veterán
Adott egy Asus k55vj típusú gép. Win 8.1 fut rajta, amit újratelepítettem, most jönnének a driverek, azonban a hivatalos asus support oldalon a 8.1-es operációs rendszerhez nincsenek driverek, csak a 8-ashoz, ott pedig minden driver mellett ilyen dátumok vannak, hogy 2012. Szerinte ez a legfrissebb. Kérdés: honnan a jó égből tudja egy ehhez egyáltalán nem értő ember letölteni és frissen tartani a drivereit? Mert nekem senki ne mondja, hogy az Asus szerint a legújabb Nidia driver pls egy 2012es verzió...
-
plus44
veterán
válasz Impressa #8273 üzenetére
Nálam 35%-os a kondíció, ugyanakkor óránként jön egy kék halál. Rákeresve mind vinyó gond, illetve egyéb, ebből fakadó probléma is akad napi szinten, ezért kérdeztem, mert ezeket nem veszik észre majd, az biztos, az én szavamra szintén nem adnak majd...
-
plus44
veterán
válasz Dell XPS #8271 üzenetére
Köszönöm és akkor még megvárom a kolléga válaszát, illetve még annyit akkor hadd kérdezzek meg (mert persze minden le van írja a garanciális ügyintézés és annak jogi háttere kapcsán, csak a releváns rész nem), hogy mikor számít cserélendőnek egy vinyó? Valamilyen ismert programmal megnézik a bad sectorok számát és van egy mérce ami alatt/felett cserélendőnek illetve még jónak számít?
-
plus44
veterán
Az adatokat akkor lementem, de a teljes gép-csak vinyó kérdés még döntetlen eddig.
-
plus44
veterán
A szervizes topik eléggé be van halva. Bekrepált vinyót (750gb ebből a harmada már bad sectoros) cserélnek garanciában, és ha igen, akkor az egész gépet benyelik, vagy elég nekik a vinyó? Illetve az rajta lévő adatokat lementik, vagy ez saját feladat lesz? (laptopszalonos a gép)
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Lenovo V330 15.6" FHD / Magyar bill. / i5 8250U / 8GB DDR4 / 256GB M2 SSD / Windows 11
- Lenovo ThinkPad T430 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I WIN10
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001