- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Sziasztok,
Tudok vmit a Laptopszalonról? Mammutnál lévő bolt zárva, ablakok fóliázva, a központi pécsi számot sem veszik fel, nem elérhetőek. Becsődölt? Ha jól tudom volt vmi PH-s érintettsége.
Kicsit kellemetlen, mert van még jan. végéig élő garim, és van is egy kis probléma.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz Flowtation #30422 üzenetére
Ha jól tévedek neki SYSTEM THREAD EXCEPTION hibaüzenettel indult újra, hibakódra nem emlékszem
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz Flowtation #30420 üzenetére
Barátnőm gépe is HP Probook 455 G2, ugyanezt a hibát csinálta. Ha jól emlékszem ott az volt a baj, h a géphez adott HP hálózati driver (lan, wifi, mindkettő, nem tudom) nem volt jó. Végül ezeket nem tettem fel és hagytam, h a Win 10 találjon magának, azóta nincs probléma.
Meg a hang driverrel is volt vmi gond (fülhallgatót nem érzékelte) ott is asszem a géphez adott hangkártya driver volt a bűnös.[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz Hegyirabló #30402 üzenetére
Dellnél az sem volt garanciális probléma, h a HDD helyére SSD-t tettem, a DVD helyére meg a HDD-t.
-
-
Dorian
félisten
válasz tserrof77 #30268 üzenetére
Nna, megnéztem két diskinfo progival, többször is, az SSD-t hibátlannak mondják. Memtest 86 végigfuttatva (vagy 3-4 óra) nincs hiba. Bár azóta meg nem fagyott, nem állt le egyszer sem. Szét még nem szedtem, a csatlakozásokat nem ellenőriztem, ezt ma megteszem. (Melegedés nem hiszem, h gond: a gép idén lett kipucoltatva, újrapasztázva, bár a szerviz szerint eleve nem volt vele ilyen gond)
Viszont: Vmelyik nagyobb Win 10 update-nél a HDD-re is került egy pár "rendszer mappa" vagy mi a tököm (SoftwareDistribution, WindowsApps, WpSystem) Ezeket megpróbáltam törölni, de nem lehetett. Kaptam ilyen tippet, hogy esetleg ez lehet probléma, bár ez a frissítés pár hónapja történt és csak az utóbbi héten kezdődtek a problémák. Egyáltalán mi az, h a Win10 a rendszermeghajtótól különböző diskre is tesz rendszermappákat, amiket nem lehet törölni???
-
Dorian
félisten
Sziasztok!
Az elmúlt napokban elkezdte a Dell laptopom az alábbi hibajelenséget produkálni, viszonylag gyakran:
Vagy csontra fagy, vagy egyszerűen kikapcsol, esetleg újraindul, ilyenkor ezt írja ki:Ilyenkor pár kikapcsolás-újraindítás után ismét bebootol a Win 10, de a fenti hiba elég sűrűn előfordul.
A gyári HDD-t Intel SSD-re cseréltem (de a HDD is bent maradt a DVD helyére került)Vajon az SSD-vel vagy a memóriával lehet baj? Remélem nem alaplap hiba...
-
Dorian
félisten
Sziasztok!
Laptopokra van valami általános program, amivel a képernyő fényereje szabályozható?
Barátnőm régi laptopját (Emachines E725) újra telepítettem, de a gyártói oldalon sehol sem találtam ilyen appot, "magától" pedig nem képes értelmezni az "Fn+fényerő" gombkombót.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook AMD Ryzen 6-magos fémházas laptop 16/512
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest