- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
válasz
darvak #35454 üzenetére
Amire figyelni kell: csak olyan órajelű memóriát vegyél, amit a proci kezelni tud. Persze működni fog a magasabb órajelű is, csal le lesz butítva és feleslegesen fizetted ki a felárat. A mennyiség meg a laptól függ, a hivatalos specifikációban meg tudod nézni, hogy mennyi fér bele.
-
válasz
StephenNO1 #35390 üzenetére
A videón 1 hosszút és 2 rövidet hallottam, nem simán 3-at.
-
Sziasztok!
Nagyon melegszik a laptop HDD-m, milyen hűtést ajánlotok?
-
válasz
beszter1991 #33974 üzenetére
Nekem 60 fok üresjáratban, szóval normális értékeket kapsz.
-
Sziasztok!
Egyik ismerősöm acetont tartalmazó szerrel tisztította meg a laptopját, ami szépen lemarta róla a fekete festéket
. Lehet erre valamilyen festéket kapni? Vagy cserélheti a burkolatot? Esetleg valaki elvállalná a javítását?
-
válasz
Vardar #28879 üzenetére
Windows lemezkezelő is tökéletes erre a feladatra. Csak 50 giga nehogy kevés legyen, a Win7 Windows mappája idővel elég szaporán növekszik, nekem 65 gigás a rendszerpartícióm és már 55 giga foglalt. Igaz, én sok progit telepítek. Az adatpartícióm meg 400 gigás (szép kerek szám
).
-
válasz
sirszevenap #28434 üzenetére
Gyártó oldalán nem találtam drivert én sem, próbáld meg az egyes alkatrészekhez külön-külön drivert keresni. Amúgy ha a win7 felrakta a sajátjait, akkor nagy baj nem lehet.
Két fekete sáv azért van a kép szélén, mert nem wide screen felbontásban vagy. Amúgy ez kikapcsolható a VGA vezérlőpultjában.
-
válasz
Omega81 #27975 üzenetére
Fent baloldalon az utolsó előttit és a mellette lévőt (jobbról) kösd össze. Tehát bal felső sarokban lévő tű kimarad. Arra vigyázz, hogy csak ezt a kettőt kösd össze, a pali alufóliát használt, ami nem is hülyeség, de van erre egy speciális kis műanyag valami, nézd meg, hogy van-e hozzá.
-
4 és fél éves gépre már ne költs, egyszerűen nem éri meg. 30-50 pénzért ma már sokkal jobb hardvereket kapsz. Csodálom is, hogy nem adtad el, a high-end gépeket gyorsan elkapkodják, és vehettél volna már rég egy újat. Most már nem éri meg eladni, de esetleg megpróbálhatod, ebből is összejönne jó pár 10 ezer Ft, és könnyebben vehetnél egy újat.
-
válasz
donjohnson #26756 üzenetére
Húzd ki
. Elvileg ki lehet pattintani, úgy mint egy fiókot. Bár ez minden típusnál más, van ahol odacsavarozzák. Mást nem nagyon csinálhatsz...
-
válasz
donjohnson #26752 üzenetére
Szerintem nem a kábel, notebookokba úgy tudom csak 44 eres ide kábelt raknak, ez a 40-80 eres dolog inkább az asztali gépeknél szokott gond lenni.
Ha letiltod a CD-t, akkor elvileg fullon kéne menni a vinyónak, szvsz egy próbát megér. -
válasz
donjohnson #26743 üzenetére
Akkor vagy az optikai meghajtó húzza le a DMA controller sebességét, vagy csak 40 eres kábelre vannak kötve. Szerintem az előbbi. Sajnos mindig a leglassabb eszköz adja a max. sebességet a DMA controlleren.
-
válasz
donjohnson #26740 üzenetére
Eszközkezelőben nézted mi van beállítva az IDE vezérlőnél?
-
válasz
szeszab #26720 üzenetére
Aham... akkor a logikai meghajtót nem tudod bővíteni, mert a "külső" kiterjesztett partíció már le van foglalva vele. A kiterjesztett partíciót kellene bővítened, és aztán a d-t. Én amúgy sosem szarakodtam a windows meghajtó-kezelőjével, mindig valamilyen külső, professzionális progit használtam erre a célra. Bebootoltam CD-ről, aztán csókolom, minden simán ment, nem zavarta, hogy jaj fut a windows, rendszerfájlokat nem tud áthelyezni stb stb... És linux fájlrendszert is kezelik...
-
válasz
szeszab #26705 üzenetére
Igen pont ezt mondtam, hogy már 4 partíciód van, tehát tovább nem oszthatsz egy elsődlegest sem, csak a kiterjesztettet. Szerintem zsugorítsd le a c-t, és terjeszd ki a d-t. Így lesz egy nagy d-d, amit akár tovább is oszthatsz. Így működnie kell. Az OEM amúgy minek kell neked neked?
-
válasz
szeszab #26695 üzenetére
Az a baj, hogy már van egy kiterjesztett partíciód, és csak azt tudod tovább osztani logikai partíciókra. Több kiterjesztett partíciót nem csinálhatsz. Gondolom pont elválasztja a szabad helyet és a kiterjesztettet egy másik partíció... na ez is gond, mert több darabban nem lehet kiterjesztett partíció. Esetleg egy print screent tudnál feltölteni a partíciós tábládról? Mert jó lenne látni, hogy mi a helyzet...
-
válasz
szeszab #26687 üzenetére
Kicsit jobban utánanéztem, és nem teljesen úgy van, ahogy írtam.
Amit találtam: maximum 4 partíció lehet egy vinyón. Ezek közül lehet mint elsődleges, de akkor már kiterjesztett partíciót nem csinálhatsz. De lehetőséged van a 4 partícióból egyet kiterjesztett partícióként kijelölni, amit további logikai partíciókra oszthatsz. Így lehet négynél több partíciód.
Kb annyi a különbség az elsődleges és a logikai között, hogy rendszert csak elsődlegesre telepíthetsz.
Nálad szerintem az a baj, hogy egy elsődleges partíciót akarsz tovább bontogatni. Valahogy át kell szervezned a partíciós táblát... -
válasz
Sandrew #26591 üzenetére
Pedig alapértelmezetten az Intelnek kell mennie, az Nvidia csak akkor megy, ha beállítod az adott alkalmazásra a vezérlőpultjában. Biztos, hogy nem veszi vissza az órajelét? Hol csekkoltad? Nehezen tudom elképzelni, hogy 2D-ben is fullon van a kari
Még az Intel is pihen nálam 2D-ben...
-
válasz
kakascsipes #26502 üzenetére
Olyan nincs, hogy "gondolt egy és nem indul".
Próbáltad már újratelepíteni a játékot? Nem kell valami más cucc is hozzá? Az a baj, hogy ilyen problémákban nehéz segíteni, magadnak kell rájönnöd, próbálj a google-lel keresgélni hasonló problémák után...
-
Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Revolut
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest