- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
Aktív témák
-
kovaripeti
aktív tag
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok. Szeretném a laptopomat újratelepíteni, de pendrive-ról, mert nincs rajt optikai meghajtó. A boot menüben szerintem nincs ilyen lehetőség, de azért egy hozzáértő is megnézné? Ezek vannak:
HDDO (ez van beállítva)
ATAPI CDROM
USB FDD
Network Boot Realtek pxe b01 doo
USB HDD
USB CDROMCsak külső CDROM-ról, és merevlemezről érdemes?
Előre is köszönöm. -
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok.Egy kis segítség kellene. Vásároltam egy ASPIRE one D257 10.1" laptopot, ezek WINDOWS7 op rendszerrel vannak ellátva. Ezekben nincs optikai meghajtó. Arra gondoltam, ha ezen beszarik a win, hogy lesz újratelepítve? Ezt a boltban is megkérdeztem, azt mondták, hogy van hozzá ezekhez egy billentyű kombináció, és azt lenyomva újratelepíti a windowst, de van bent egy leírás, ott is minden le van írva a gyári papírján. Na én hiába keresem a könyvében, erről nem tesz említést. (gondolom olyan lehet, mint a PDA-mon a hard reset)
Tehát a kérdesem ez lenne: Tényleg van-e hozzá ilyen billentyű kombináció?
Ha nem, akkor mit tudok tenni, ha garancia után behal a win? Van egy másik laptopom is, talán valahogy összekötni és arról?
Előre is köszönöm a választ. -
kovaripeti
aktív tag
-
kovaripeti
aktív tag
De jó, hogy segít valaki.
Leírom, hogy is van ez:
Vettem egy laptopot asusF3SG. Van rajt beépített wifi. Itthon felraktam rá az XP-t, de közben kiderült, hogy ami a géphez van driwer, az nem kompatibilis az XP-vel, csak a vistával, ezért akkor az asus honlapjárol letöltöttem az xp-s driwer, és azt raktam fel, amiben volt egy olyan program is a wifi szoftverén kívül, ami állandóan kereste a kapcsolatot, és csatlakozott is a hálozatra autómatikusan. Inkább mindig ki kellett kapcsolnom alapból, mert nálam itthon olyan jó a vétel, hogy ne kapcsolódjon állandóan. Most megvan a vistám, így már fel tudtam rakni a saját driwer-ét, a wifi is felkerült, de így még nem keres nekem hálózatot, csak maga a wifi a gépen fel lett telepítve. Tehát a kérdésem, hogy lehet szóra bírni vista alatt a wifit, hogy keessen is hálózatot, és kapcsoldjon is rá?
Előre is köszönöm -
kovaripeti
aktív tag
sziasztok.
Egy kis segítség kellene. Vettem egy ASUS F3SG notebookot, van rajt wifi is, de hogy kell szóra bírni? Be van kapcsolva azt jelzi, de hogy kell, hogy keressen net kapcsolatot? Rákattintok, kiírja, hogy wireless on, de hogy kell elindítani keresésre?
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külpolitika
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Retro játékok
- VPN topic
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB dobozos
- Thinkpad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer notebook /i5-10300H, 8GB , GTX1650 Ti/ (használt)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest