Hirdetés
- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka #7737 üzenetére
Nos, bevállaltam.
A hangszórója működik, gond nélkül települt rá a Sygic GPS szoftver, de amikor elindítok egy útvonalat, egész egyszerűen továbbra sem volt navigációs hang. A parkolóknál, egyéb helyeknél csippant, de a beállított navigációs segéd hangja néma.
Írtam a Sygic supportnak, ők az alábbi segítséget adták:
"In this case please go to menu → settings → notifications & sounds and make sure you have voice instructions enabled. Afterwards in the same menu open the voice option. Here please select a different voice and afterward select the desired voice back. If the issue would persist, I would recommend trying a standard voice, not an advanced voice. In this menu, you can also download advanced or standard voices below.Afterwards please create a route and start navigation. If the voice navigation still does not work, please click the three dots button in the below right corner, select sounds and click on voice instruction. Afterwards, if your device is audible the voice instructions should work."
Ennek megfelelően a magyar hang mellé letöltöttem még angol, spanyol, olasz, portugál, német "standard" hangokat is. Átkapcsoltam angolra, majd visszakapcsoltam magyarra.
Végre a navigációnak is van hangja. Mondja, hogy melyik irányba forduljak, de... Csak és kizárólag angolul.
A menüben - látható módon - a magyar nyelv van kiválasztva, mégis angolul kommunikál.
Segítsetek, kérlek, hogy mi okozza, és mi a megoldás, hogy a magyar hang szóljon!?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest