Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csk3
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom a Wayteq 770BT-mel, hogy bekapcs után néhány perc múlva meghülyül.
Nyomom az érintő képernyőt, az pittyeg is, de nem reagál semmi.
Kikapcs várok 10 percet bekapcs, egy darbig működik, aztán semmi.
Ha sikerül a néhány perc alatt beállítani az uticélt, gond nélkül navigál végig, de nyomkodásra nem reagál.
Tud valaki segíteni? -
Balinov
titán
udv,
Androidra elerheto offline navik kozul melyiknek van a legfrissebb/legpontosabb/reszletesebb UK terkepe?
koszi minden tippet
Balinov -
balger
csendes tag
Sziasztok! Ezt találtam a neten, és nem értem, hogy lehet az ára csak 24.990 Ft!!!
Szerintetek ez jó GPS gép, vagy van valami átvágás? Most veszem majd meg az első navigációs rendszerem, ezért jót szeretnék vásárolni. Ti mit ajánlanátok? Kb. 35000-et költenék rá. Előre is köszi a tanácsokat!Új 5″ Iphone Design Bluetooth FM GPS navigáció +2 GB microSD kártya + Teljes Európa térkép
* Operációs rendszer: Windows CE 5.0
* Processzor (CPU): CENTRALITY 500 Mhz processzor
* Memória (RAM): 64 MB (programok futtatásához)
* GPS-vevő: SIRF-ATLAS IV
* Kijelző méret: 5.0″ Érintőképernyős TFT LCD
* Kijelző felbontás: 480 x 272
* Kijelző tájolása: fekvő
* Bluetooth: beépített (telefon kihangosító)
* FM Transmitter: beépített
* Bővíthetőség: micro SD/SDHC kártyahely, max 8 GB
* Akkumulátor típus: beépített Li-ion 1000 mAh
* Hangszóró: Beépített
* Fülhallgató kimenet: 3,5″ jack
* Térkép szoftver: Opcionális
* TMC: opcionális
* Multimédia: video (avi, divx), zene (mp3, wma, wav) lejátszás,képnézegető (jpg, bmp, gif, png), szöveg megjelenítés (txt)A csomag tartalma:
* Tapadókorong autós tartó
* Autós töltő
* Használati utasítás
* USB adatkábel -
zazahoho
őstag
hali
blaupunkt travelpilot lucca 3.3EE
megpórbáltam igo primó-t rátenni ,de nem sikerült
visszarakom a régi kártyát amin volt egy régi igo 8 ,de nem indul
hibaüzenet:please obey the traffic regulations.
please use the system in manner that permits you to maintain control of the vehicle at all time.
when you are the driver ,do not use the picture viewer.
itt már kész vagyok
,
-
drlovi
aktív tag
válasz
Jostikacska #1589 üzenetére
nálam is ez a szitu , feltettem egy másik programot azóta hiába dugom rá a gépre semmi.
erről a szervizmenüről meg nem találok semmit a neten -
bAtt001
addikt
Sziasztok!
Van egy TomTom XL Classic (SL 30 series) készülékem, ami nem IQ edition. Az a kérdésem lenne, hogy ha egy IQ-t tudó map verziót rakok rá és frissítem rajta a navcore-t akkor tudni fogja az IQ-t?
-
Jostikacska
tag
válasz
Jostikacska #1585 üzenetére
Beszéltem hozzáértővel.
Azt mondta hogy kellene a Mio Moov m400szerviz kódja. ha belépünk a szerviz menube akkor mindenféleképpen felismeri az usb-t.
Elvileg be- és kikapcsolás + megfelelő sorrendbenn az érintőképernyő sarkainak nyomogatása.Erről tud valaki valamit?
-
HUNited
őstag
Sziasztok.
Koléganőm vett egy MIO M300 Deluxe kütyüt. Viszont a legfrissebb térkép hozzá, amit le lehet tölteni, az a 2009 közelei.
Van megoldás rá, hogy az M6-on is használható legyen?
Privátba minden ötletes megoldásnak örülnék
-
kisgolyo86
csendes tag
Sziasztok!
Az történt h hoztak hozzám egy intron hu140es gps-t aminek a memoria kártyáját formázták és nem indul el (csak a logo jelenik meg és ha hozzáérek a kijelzőhöz akkor kattanás hallatszik ezen kivül semmi). Ilyenkor mit lehet tenni (garancia már nincs)? légyszi segítsetek sürgős lenne
-
mzprox
aktív tag
Heya,
Androidos telefonra keresek ingyenes vagy.khm..egyéb módon beszerezhető szoftware-t ami azt tudja hogy ki tudom jelölni a jelenlegi poziciómat-esetleg szöveget és/vagy képet csatol hozzá és később mutatja, mondjuk egy nyíllal, hogy merre kell mennem. elsősorban gyalogos tájékozódáshoz.Nem sokat konyítok még a gps-hez, lehet, hogy ezt kb minden program tudja alapból.. És nem tudom milyen feltételekkel működik.. én ezt afunkciót DNY Kínában szeretném használni barangolás közben.. gondolom műholdak mindenhol vannak..
-
Jostikacska
tag
warez miatt törölve - bog
[ Módosította: Bog ]
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Egy Tomtom One XL-lel lenne problémám. A pc-m felismeri, de nem tudom frissíteni, mert azt mondja tele van (nincs). Próbáltam biztimásolatot készíteni a tartalmáról, de ott meg valami más error jön elő.
Korábban ugyan ezzel a pc-vel gyönyörűen muzsikált, frissítette magát stb.
Sajnos nem a gyári kábeljével dugtam most össze (költözés volt, nem találom), hanem egy másik usb madzaggal, okozhatja-e ez a problémát?
Előre is köszi a választ!
-
Mityu_76
tag
Sziasztok.
Az ebay-ről kaptam egy gps-t. Az a problémám, hogyha rádugom a gépre usb-n keresztül mass storage módban, a gép folyamatosan fel és lecsatolja. ms activesync módban sem megy, pedig az activesync az új 4.5
Valakinek valami ötlete, hogy mitől csatolja fel-le folyamatosan pittyegve?????
Köszi. -
sintér_07
csendes tag
Vettem egy nokia 5230-at.
Ha nem csatlakozok a supl.nokia.com-hoz (helymeghatározási szerver) nagyon lassan talál gps-t(talán soha). Ha engedem neki, akkor egyből megy minden jól.Ennek így kell működnie?
-
tr4nc3
tag
válasz
runner 125 #1578 üzenetére
Értem. Köszi szépen! Akkor marad a Wayteq.
-
runner 125
nagyúr
A Wayteq-kel biztosan jól jársz.
Korrekt ár/érték arányú készülékeket gyártanak, s minőség tekintetében is teljesen jók.
Az X950 helyett azonban én az X920BT-t javasolnám, ugyanúgy 5", és van benne BT + FM transmitter. A 64 csatornás GPS vevő az X950-nél, mint "fejlesztés" parasztvakítás, ugyanis helymeghatározáshoz már 3 műhold elég, mellesleg kb. harmad annyi műhold jele fogható a Föld körül.Hivatalosan úgy tudom az IGO8 még nem fut rajta.
E-book = elektronikus formátumú könyv, nagyon sok iromány elérhető már így is, - noh ezeket is tudod olvasni a készüléken. PDF kiterjesztés úgy tudom gyárilag nem támogatott, de ha előcsalja az ember a Win CE felületet, akkor megoldható.
-
tr4nc3
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek erről a két GPS-ről?
-Navon N660
-Wayteq x950iGO8-at kellene futtatnom rajtuk így vagy úgy.. A Navon-on alapból is az van. Kijelző kezelhetőségét illetően, valamint a kijelző megvilágítása szempontjából melyik lenne a jobb választás? Hardver ügyileg talán a Wayteq jobb. Olvastam valami olyat, hogy a Wayteq támogat valami e-könyv olvasást is. Ez mit takar? Lehet rajta PDF-eket olvasni, vagy csak TXT-ket? Ha minden igaz mindkettőm ugyan az a Windows CE 6.0 van. Valami eltérés azért van a szoftveres tudásban?
Melyiket válasszam? Eléggé félek, hogy az iGO nem fog tökéletesen működni rajta, hiszen hivatalosan nem támogatja, talán ezért nem is írták meg jól erre a hardverre tökéletesen. Remélem tévedek.
Ha van valakinek tapasztalata iGO és Wateq ügyben annk örülnék nagyon, ha meg tudna nyugtatniKöszi előre is!
-
mario28
csendes tag
Sziasztok.
Garmin street pilot gonddal is lehet ide fordulni? Van még olyan ember aki ért ezekhez a készülékekhez?
Köszönettel
mario -
Tottika
tag
Sziasztok!Tudna valaki segíteni kaptam egy m-tech tipusú gps-t és bekapcsolásnál gps.exe error-t ír.Csináltam már pár pna-t de ezzel nem boldogulok...a gps.exe amúgy fent van a pna-n.
-
Jaki2000
aktív tag
Igen érdekes
http://www.multinavigator.hu/termek.php?id=780 -
biztos62
csendes tag
Sziasztok!
A Tilborg 1160-as, 4,3-as gps-emnek megsérült a kijelzője, szerintetek érdemes javíttatni, mert a szervíz 22000-ért vállalná, vagy tudna valaki tippet adni egy Miskolc környéki szervizre?
-
DJ.Gróf
aktív tag
Sziasztok!
Wayteq x620 GPs-re fel lehet telepíteni a IGO Primot?
Jelenleg a kijelző méret miatt nem engedni. Van valami beállítási lehetőség?
Köszönöm a segítséget!
üdv
-
Balinov
titán
adj egy gyartoi linket es megmondjuk,mert gugli szart se ad a "Mydrive Md3200" tipusra, amit irsz.
ha usb-n osszekotod a geppel a win felismeri? ha nem, jo a kabel? ha igen, megprobal hozza drivert keresni? SIman mass storage-kent fell kell hogy ismerje.amugy ez nem cset,hanem forum
-
riszter
senior tag
válasz
csaresz002 #1565 üzenetére
Első este a boltból hazafele még semmi probléma nem volt vele, simán haza navigált. Aztán másnap reggel indultam Székesfehérvárról Tokajra és valamikor az M1/M7 közös szakaszán találta meg az első műholdat!! Addig csak kereste. (Spanyol autóm van, nem francia!
) Aztán már Tokajon voltam amikor nem reagált az érintéseimre (vissza, opciók, stb.) illetve ha reagált is csak percekkel utána! Volt reset, kikapcs, minden. Gondolhatod mik jártak közben a fejemben, hogy mindjárt repül egyet kifele az ablakon a kicsike! Volt olyan is hogy letérve az M3-asról jobbra kanyarodott a levezető, erre ő azt mondja hogy élesen forduljak balra. De ezt be lehet tudni szerintem a frissítés hiányának.
Na erre értem azt, hogy használhatatlan. Szóval örülök hogy megszabadultam tőle még éppen 3 napon belül. -
yaksi
aktív tag
Lenne egy nagy kérdésem: Adott egy Medion MD96800 GPS. Hogyan, és melyik verziós IGO-t tudnám rátenni, hogy működjön, ugyanis a saját szoftverével nem akar...
-
riszter
senior tag
válasz
csaresz002 #1562 üzenetére
És van rá panasz? Mert én most vittem vissza egy navigon 3310 maxot! Használhatatlan volt. 40k-ért. Még egyszer nem akarok befürödni.
-
csibor
addikt
Flexibilis tartókart keresek Bluephanter Opal-hoz,a guglival nem igazán boldogulok Hátha van valami remek ötletek
-
riszter
senior tag
Sziasztok!
Egy sürgős kérdésem lenne! Megéri az Auchanban lévő Navon n470 + iGO8 35k-ért??!
Előre is köszi aki válaszol! -
depeta
csendes tag
Mydrive Md3200-al van valakiek tapasztalata, hogy lehet összekötni win7-el??? Köszi előre is!
-
babony
csendes tag
Majdnem kihagytam, hogy az alap nyelvi fájlra is szükségem lenne!
Köszi -
babony
csendes tag
amigo alap data.gro fájlt vagy egy linket kérnék!
Szkin cserénél véletlenül letöröltem.
Előre is köszi -
Balinov
titán
válasz
dim dim #1554 üzenetére
IGO van Androidra, bar en nem preferalom.
Ezen felul van meg Androidra Sygic, CoPilot, Ndrive, Navigon, ami tudja a felteteleidet. Szemely szerint Navigon-t hasznalok, mivel PNA-ban is bejott mar ez a rendszer.
Navigon-bol ill. Ndrive-bol a Market-en van letoltheto probavaltozat, igy erdemes szerintem kiproszalnod.
udv
Balinov -
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Google androidos okostelefonra (benne gps) kellene olyan kaliberű navigációs program mint az IGO.
Vagyis: teljes Mo. összes útja és települése, hangos navigáció, és gps alapon használható, ingyen, net nélkül (google maps nem alternatíva).
Minden feltétel fontos: hangos is legyen, és net ne kelljen. Magam is tudok olyan programot, ami egyik, vagy másikat teljesíti, de a kettőt együtt?Ingyen: ne a program legyen ingyen, hanem a gps navigáció.
Mit tudtok ajánlani?
IGO nincs, és nem is tudni mikor lesz.Köszönöm
-
Hege1234
addikt
az én problémámra van remény ???
-
GHouL^
csendes tag
sziasztok,
megpróbáltam feltenni az igo primot (és az igo8-at is) az előírtak szerint de indításkor mikor a language-t töltené be fatal error-t dob miszerint nem találja. Az eddig tökéletesen működő igo8-at visszatettem amit lementettem és ugyanazt a hibát dobja. Találkozott már valaki ilyen problémával? esetleg valami ötlet hogy mi lehet a baj?ui: igen benne van a mappába a zip-be, a gugli pedig csak azoknak segit akiknek üres a mappa
-
gombi71
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy sony ericsson vivaz U5i/U5a telefont de nem tudom használni a GPS-t
Segítene valaki?
Elöre is köszi!
Net elöfizetésem van hozzá! -
Hege1234
addikt
sziasztok!
van egy Becker Traffic Assist Pro Ferrari 7929 PNA -m és ezen elég régi szinte minden rajta
és mivel éleg sepckó térképei is vannak egy igo-sat vagy akarmilyet sajna nem tok rátenni
ezért szeretném a rajta lévő mobilnavigatort leszedni és rátenni egy igo 8 prime-ot ami becker -es gondoltam hogy ez jó is lessz hozzá a windows felületét elő tudtam rajta csalogatni viszont az active sync-et sehogy nemtom összehozni vele nem látja
akinek esetleg van egy becker -es content manager-je mert neten sehol sem talátam
lécci akinek megvan vagy tud egy linket azt nagyon megköszönném
vagy a content manager kevés ehez a művelethez ?
előre is köszi -
csaresz002
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1547 üzenetére
szerintem nyugodtan klikkelhetsz a frissítésre.max feldobja az ablakot hogy fizetni kellene.
-
Hali!
Hoztak hozzám egy TomTom XL One N14644 típusú navigációt, hogy frissítsem a térképét (az eredeti térképről van szó, amivel forgalmazták). Állításuk szerint ezt ingyenesen lehet megtenni, azonban szoftvere (TomTom Home) a térkép frissítése előtt egy ablakban nem erről tájékoztat, hanem hogy mégsem ingyenes.
Felhívtam a tulajt, hogy hát olybá tűnik nem ingyenes, de ő váltig állítja hogy az, és nyugodtan frissítsem. Mivel kéz alól lett véve, azt azért szeretném elkerülni, hogy az eredeti tulajnak meg kiszámlázzák az összeget...
Szóval kérnék egy 100% biztos választ, hogy valóban ingyenes avagy nem...
(Addig nem kattintok a Frissítés gombra....)
Fire.
-
Asifan
tag
Üdv kéne nekem egy navi autóba (no ugyan hova
néhány kritériummal:
Legyen benne bluetooth, fm transmitter, legalább 128mb Ram.
Kb ennyi lenne, no és hogy térkép nélküli legyen, és alacsony árkategóriás.
Mit ajánlotok? -
total90
veterán
Csákó!
Milyen a térképe a Mio gépeknek? Konkrétan a Mio M300-ra gondolok. Csak, mert tudtommal nem IGO van rajta, hanem valami Mio-s cucc.
Esetleg megéri olyan gépre szert tenni amin IGO (8) van, de a márkája nem valami jó (EasyTouch ET-909-E)?
Árban igazából nem sok van a kettő között. -
m.jeno
senior tag
válasz
szakalistvan #1542 üzenetére
Legálisan nem tehetsz rá iGO-t!
-
szakalistvan
senior tag
Sziasztok.
Szüleim vettek az MM-be egy GPS-t kb egy éve,pontos típusát nem tudom LG márka és a szoftver is LG rajt,van benne egy 512es SD ,megpróbáltunk belerakni egy másik kártyát amin IGO van és akkor is a gyári LG szoftver próbált meg elindulni.
CD-t nem kaptunk hozzá,lehet vele tenni valamit? 2007es térkép van rajt... -
nemcso
őstag
válasz
animatrix11 #1538 üzenetére
nem
-
animatrix11
őstag
üdv
most vettem egy Tomtom xl classic gpst, a készülek tetszik, de a szoftver már nem annyira, az igo8-at rá lehet valahogy varázsolni? Jöhet püben is a válasz
-
dudi
senior tag
régen arról olvastam, hogy ugyanazt az elérési utat vizsgálja, de mind a belső memóriában, mind az sd kártyán, vagyis így két mappa, de egy elérési út.
Mert így a nagy térképek mehetnének az sd-re, de Magyarország maradhatna a belső memóriájában.
De ha nem lehet ilyet, azért túlélem -
dudi
senior tag
sziasztok,
gondolom már párszor ki lett tárgyalva a kérdésem, de sehol nem találom rá most a választ:
azt már sikerült megoldanom, hogy külön helyről töltse be az igo8 a térképeket, de azt hogy kell megmondani neki, hogy a külön helyet a belső memóriában és az sd kártyán is nézze?
valahogy így néz ki most:
ResidentFlash\igo8
ResidentFlash\igo8_content
SDMMC\igo8_contenta sys.txt-be mit kell beírni, hogy mindkét igo8_content-et lássa? mert a content="ResidentFlash\iGO8_content" nyilvánvalóan csak a belső memóriában keresi.
köszi a segítséget,
dudi -
sklave
csendes tag
válasz
runner 125 #1513 üzenetére
Azért még érdeklődj itt is [link]
-
Ivanh
senior tag
válasz
csaresz002 #1524 üzenetére
oké, megpróbálom!
üdv. -
Ewing1976
tag
válasz
csaresz002 #1528 üzenetére
-
Ewing1976
tag
válasz
csaresz002 #1526 üzenetére
mi az az Xtra?
-
Ewing1976
tag
Hello Mindenki!
Van egy Becker Z101-em és felraktam rá az Igo8 meg utána a Primo-t is de egyik sem talál gps jelet akárhogy variálom a "port"-ot és a "baud"-ot nem talál jelet. Van valakinek valami jó ötlete?
-
Ivanh
senior tag
Nagy tisztelettel kérnék segítséget, vettem használtan egy Airis T920A gps-t és kaptam hozzá 1 gb kártyát, de az Igonak valami szűkitett verziója van rajta, csak miskolcon navigál, másutt nemigazán akar működni, ráadásul 2006-os verzió.
Mitt tegyek, hogy legyen egy naprakész+teljes MO. igom, ami működik is..? -
csaresz002
senior tag
feltettem az igo 8.0-t a myguide 3100 go-ra. viszont mikor frissítem 8.3ra,nem indul el,valami loading.bmp-t keres. valakinek van erre ötlete?vagy járt már így valaki? ha visszaállítom a bizt.mentést,ismét jó lesz
-
Domc30
csendes tag
Senki nem tud ajánlani nekem valami jó kis gépet?
-
Domc30
csendes tag
vagy esetleg még erre is gonoltam x820 de ebben van fm transmitter?!
-
Domc30
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek titeket segítsetek nekem GPS vásárlásban illetve választásban.
Nem tudom milyen készüléket érdemes venni.Megbízható készülék kellene amire jó az IGO8
térkép is.Jó procija,vevője, legyen fm transmitter kellő ram benne.
Max 40 szánnék rá,csak akad valami jó készülék ami nem hagy cserben külföldön sem.
Most voltunk horvátba és nagyon jó jött volna.Gondolkodtam egy wayteq x920bt.Erre mit mondtok?Köszönöm
-
Mag__
tag
Hi!
Hogyan lehet Garmin Mobile XT navigácionál az "Érkezési idö" helyett a hátralévö távolságot megjeleniteni a föképernyön?
-
Huron
tag
Sziasztok!
Van egy SL-GPS készülékem, ami pár napja nem működik: bekapcsolás után az üdvözlőképernyő marad meg, nem lép tovább. Reset gombot nyomtam hosszabb-rövidebb ideig, csak egyszerű resetet csinál. Elég primitív gép, neten nem találtam semmit hozzá. Korábbi hsz-ekből úgy vettem, szoftverfrissítés kell neki. Az itthon, USB-kábelről lehetséges? (ha ez a baja egyáltalán...)
-
kisboxi
tag
Üdv.
Van egy Altina A800 GPS. Hogyan tudom én erre rátenni az újabb térképeket? -
runner 125
nagyúr
Visszaírtak, szerintük szoftverfrissítés megoldja. 3k + áfa.
-
runner 125
nagyúr
-
Balinov
titán
válasz
runner 125 #1510 üzenetére
azert erdekes,hogy gugli sem dobott semmi epkezlabat, csak kerdeseket,hogy kell hardresetelni...
-
DirtyFREE
tag
Sziasztok van egy ilyen készülékem Targa E3530
& ehhez szeretnék valami térkép frissítést leszedni valahogy,de sajnos nem találok! -
Balinov
titán
válasz
runner 125 #1507 üzenetére
akkor ugy nezki, nem ez az, amire szukseged van.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Balinov #1506 üzenetére
Hali!
Ahogy nézem itt elég együgyűen leírja, h ha lefagy, resetlyukkal indítsam újra, vagy az ON-OFF gombbal kapcsoljam ki, majd egy perc múlva be.
Nekem valami olyan trükk kellene amitől totál gyári lesz. Lövésem nincs, h mi lett vele, de csak az autós háttérkép jön be, nem tölti be a Win CE-t.Köszi
-
Balinov
titán
válasz
runner 125 #1505 üzenetére
udv,
meg PNA-mon soha nem csinaltam ilyet, de itt nem pont a megfelelo lepeseket taglaljak a WayteQ FAQ-jaban?
My device has no any response for the operation, what can I do? chapter
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Adott egy Wayteq N400-as PNA, h lehet ezen HR-t csinálni?
Google-ban nézelődtem, de semmi egyelőre.
Köszi.
-
csyo
senior tag
GARMIN NUVI 250
most frissitettem europa térképpel.
de ezt irja ki amikor bekapcsolom:
"No detailed maps found that support routing.
The nuvi cannot be used without them"mi a baja?
mit csináljak, hogy menjen rajta a térkép?
egész nap ezzel szenvedek:-S -
feco88
tag
Sziasztok. Adott egy Mio P360 PDA. Elég öreg 8.0-ás igo van rajta. Eredeti és csak Magyar tékép van rajta. Aza gondom, hogy szeretném frissiteni de nem fogadja az új térképet. Topmap-os térkép van rajta és hozzá való 2009-es térképet töltöttem le de nem hajlandó elfogadni. mit tudok tenni ilyenkor? Kösi a válaszokat előre is.
-
csyo
senior tag
GARMIN NUVI 250W
ez van nálam, de csak anglia van rajta:-(
nekem egész europa kell, és ezen a programban gondolkozhatok-e...http://www.garmin.hu/city-navigator-europe-nt-dvd
azt irja, hogy
"Kompatibilis készülékek:
nüvi termékcsalád, StreetPilot c3XX, c5XX, 2720, 2820, 7200, 7500 termékcsalád, zumo termékcsalád, GPSMAP 60Cx/CSx, GPSMAP 76Cx/CSx, eTrex Legend Cx/HCx, Vista Cx/HCx, Venture Cx, iQueM4.""nüvi termékcsalád" alatt azt érti, hogy az eddig megjelent osszes Garmin Nuvihez jo?
mert ennek az a neve, hogy Gamin Nuvi 250wmit tegyek, hogy ne rontsam el a nuvit?
hogy állok neki?
vagy csak fogom és felteszem?kell e romot frissiteni, vagy fozni, vagy mittudoménmi...
nem csináltam még ilyet soha, nem tudom mik az elokészuletek, hogy is fogjak hozzá...segítsetek pls
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU