Hirdetés
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Egy Samsung C24FG73 monitorom van, és láttam egy videót, ahol egy egyébként nem freesynces monitornál (jelen esetben amd apus laptopnál) a CRU nevű szoftver segítségével bekapcsolták a freesyncet de ami fontos, hogy beállították a tartományt is. Nos a kérdésem az volna, hogy ha valakinek akiknek hasonló monitoruk van és esetleg megpróbálkoztak ilyesmivel, ki tudták tolni 48ról 30hz re a tartományt? Vagy egyáltalán lejjebb?
-
Simi37
őstag
Bazz ezt nem hiszem el...
Vettem egy másik USB hubot és arra is kékhalálozik...tök jól megy minden amíg nem kell újraindítani de a winfos valamiért olyan drivert szed le amivel tökön szúrja magát
Most mit csináljak?
-
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Olyan probléma adódott, hogy minden 2. indítás 0x0000007e kékhalál. Utána a legutóbbi helyes beállításokkal jól indul, de azzal fogad, hogy a beállítások módosításához újra kell indítani a gépet...és kezdődik elölről. Csak pár napja csinálja és nem tudom mi miatt. Annyi történt, hogy USB hubot cseréltem, mert a másik tönkre ment...
Gép aláírásban.
Köszi: Simi37
-
Simi37
őstag
válasz
philoxenia #84065 üzenetére
Próbáltam minden verzió alatt ua mindig
-
Simi37
őstag
válasz
philoxenia #84063 üzenetére
Van
1: (Disney Classics) Tarzan Activity Center
2: (Disney) Magic Artist DeluxeMiért ilyen dedósak?
1. Ki akarom próbálni magam meg nosztalgiázni egy kicsit
2. Megmutatni a kisebb tesóimnak, hogy amikor Én voltam kicsi akkor nem FIFA 15 grafikájú játékok voltak. -
Simi37
őstag
válasz
Satyricon #84061 üzenetére
Igen ez 2 játék. Jó régi mind2 az 1ik megy a másik nem csak azt nem tudom h miért? És 1korúak...pontosabban mind2 megy és hangja is megy mind2nek de az elsőnek ilyen 64 színű valami van vagy nem is tudom mi na lényeg nem így kéne kinéznie...így kéne:
Jobb képet nem találtam. -
Simi37
őstag
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Találtam jó régi játékot amivel még akkor játszottam mikor nagyon kicsi voltam. Gondoltam megint kipróbálom viszont szembesültem ezzel a problémával: Képek minőségét nem leszólni se a sima, se fraps, se a bandicamos screenshot nem csinált képet
Ugyanezen lemezen található egy másik játék demója is:
És itt minden normális...mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Úgy fog kinézni, mint egy iPhone 16
- Elektromos autók - motorok
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Netfone
- További aktív témák...
- Magyar ThinkPad T490 - 14"iPS, i5-8365, 16DDR4 / 512 SSD, kevés üzemidő, Thunderbolt3 GARi +SZLA
- Latitude 7450 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest