Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Van egy eladó processzorom (Intel Core i7-920), amit felkínáltam az egyik ezzel foglalkozó Facebook-os csoportban. Egy személy azt írta hozzá, hogy "ez egy szerver proci". Miből derül ez ki? Én azt hittem, hogy sima asztali gépbe való.
-
törölt tag
Üdv!
Rendszeresen használok Utorrentet P2P letöltésekhez. Az adatokat egy hordozható HDD-n tárolom. Előfordult már többször az, hogy amikor elvittem itthonról a HDD-t, majd itthon újra bedugtam, más kötetcímkét osztott ki neki a rendszer, ergo az Utorrentben az összes Seed kötelezett torrentem hibát jelzett, mondván hogy nem szerepel a megadott helyen. Hogyan tudom ezt kiküszöbölni, vagy hogyan tudom gyorsan megváltoztatni a kötetcímkét a korábbira? Ha megváltoztatom, az kihatással lesz-e valamilyen működési folyamatokra?
Köszönöm előre is!
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy az optikai meghajtó csak bizonyos típusú lemezeket olvas be?
A hardver mindenképpen működik, hiszen az adatlemezeket simán beolvassa, de az audio lemezeket (eredeti anyagokkal próbáltam, többel is!) egyáltalán nem. Próbáltam a DELL hivatalos diagnosztikáját is, de az is csak azt hajtotta, hogy 'helyezzen be egy audio lemezt'.
A laptopomat decemberben vásároltam, tehát még nincs egy éves, Inspiron 15 (3000 series).
Az optikai meghajtó típusa: PLDS DVD+-RW DU-8A5LH
A rendszer Windows 8.1, jogtiszta.
Firmware frissítést ajánlottak, de igazából még sosem csináltam, ha esetleg ez megoldaná a dolgokat, akkor szívesen venném valaki gyors segítségét! Az összes driver egyébként naprakész a Windows update és a DELL hivatalos driver elemzője szerint is.
Köszönöm előre is! -
törölt tag
Üdv!
Ismertek olyan beállítási / szoftveres lehetőséget, ami megtartja az ikonom elrendezését?
Felbontás változtatás után állandóan pakolnom kell a jól megszokott és bevált helyzetbe az asztalon az ikonjaimat, ezt szeretném elkerülni és kényelmesen megoldani. -
törölt tag
A számítógépemen a következő hiba jelentkezett 2 napja, bekapcsolás után:
a Windows egymás után 4-5x lefagyott (újraindítás - fagyás - újraindítás fagyás ...),
nem lehetett vele dolgozni, a tálca nem volt aktív, a feladatkezelő nem volt elérhető.
Lehúztam a netről, ekkor működött, majd amikor bedugtam a netet újra, ismét lefagyott.
A Kezelés - Eseménynapló - Rendszer menüben
piros alapon fehér x, mellette DHCP felirat,
sárga alapon fekete felkiátójel, mellette TCP/IP felirat.A routerre gyanakodtam, forró volt, kiiktattam a hálózatból, de mihelyst bedugtam a netkábelt, újra lefagyott.
Gondoltam újra telepítem, a C-ről sikerült lementenem a szükséges fájlokat. Betettem az XP lemezt, elindult a telepítő (hardver elemzés, particionálás), majd amikor a partíció törlése opciót választottam, azt írta ki, hogy a HDD nem elérhető és nem tudom törölni.
Mi lehet a gond?
Lehetséges vajon, hogy kimozdult a kábel? (elég sokat pakolgattuk a gépet mostanában)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönöm! Utána nézek.
-
törölt tag
Van egy SoundBlaster Live! 5.1 hangkártyám, amit el szeretnék adni.
A következő a kérdésem:működik-e XP-nél újabb OS-eken, vagy csak régimódi felhasználóknak kínálhatom?
-
törölt tag
Tudnátok erre válaszolni?
http://prohardver.hu/tema/jatek_otletek_lan-ra/friss.html
Itt ülünk válaszra várva.
-
törölt tag
válasz nextman #40374 üzenetére
Miért nem lehet a kioktatás helyett simán csak nem válaszolni?
Azért kezdem Pascallal, mert nincs 25 órám egy nap arra, hogy a gép előtt üljek és ehhez van oktatóanyagom. Majd ha úgy érzem, hogy ezzel magabiztos a tudásom, akkor lépek C-re vagy Java-ra. Az emelt szintű érettségire pedig ez is bőven megteszi!!! -
törölt tag
Mi a különbség
a Pascal,
a FreePascal
és a TurboPascal között?Szeretnék egy átfogó képet kapni a Pascalról, mert ez lesz az első programozási nyelv, amit tanulni fogok.
-
törölt tag
Hol a beárazós téma? Nem találom, valaki segítsen.. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest