Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gufy
tag
egy wifi stick rengeteget fogyaszt, gondoltam feleslegesen nem növelem az öko lábnyomom.
Egyébként van ilyen stickem, ha más ötlet nem lesz, tán ez lesz.A megálmodott univerzális routert meg meg kellene építenünk, mert zabálni fogja a nép
-
gufy
tag
Ez nagyon tetszik, ára is jó, egy baja van: nincs rajta lan port, pedig én arra gondoltam, hogy az otthoni pc-m is ezen keresztül menne (további USB-s wifi router nélkül)
lehet, hogy kénytelen leszek külön választani a dolgokat és két terméket venni?
- egy kicsi tölthető wifi router sim slottal
- egy asztali 3g wifi router 1-2 lan porttal kiegészítvemivel az ajánlott mobil cucc nagyon tetszik, az "asztalira" is tudnátok ajánlani valamit?
-
gufy
tag
válasz Toby888 #42016 üzenetére
A tölthető akksi azért kell, mert időnként egy napelemes usb chargert is rá fogok dugni
Ami meg a sim-et illeti, én olyanra gondoltam, hogy ne kelljen még egy stick is, hanem legyen a router oldalában egy sim slot, amibe simán betolom a sim-et.
Remélem nem nekem jutott eszembe először és már valaki piacra dobta.
Vagy le kell mondjak vmiről?Amúgy a wifi 54mbit nem kevés? Ha több eszköz kapcsolódik, gondolom osztódik a cső...
köszi a válaszokat mindenkinek
-
gufy
tag
Sziasztok!
Egy ilyen eszközt álmodtam meg, létezik?
Ha igen, tudnátok ajánlani néhány típust, vagy márkát, hogy merre induljak el?ez egy router
- sim kártyát lehet bele tenni, innen jön a net 3G-n
- wifi-n keresztül csatlakoztatnék hozzá notebookot, tabletet hogy lehessen rajtuk netezni
- hálókábelen csatlakoztatnék hozzá PC-t, esetleg tv-t hogy lehessen rajtuk netezni
- tehát 2-3 eszköz csatlakozna rámég szebb, ha a fentieken túl ezeket is tudja:
- hordozható
- van akksija, ami 4-5 órát bír
- az akksit lehet tölteni vmilyen USB kábelen keresztül is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- BestBuy topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest