-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Van egy dobozom ami egy mosógépnyi ilyen kábelt tartalmaz apokaliptikus állapotban sok, sok éve. Egyiknek sincs baja pedig van hogy idegből szedem szét. A gyár is feltekerve adja a töltőket. Nagyon sokan így használják, a folyamatos egy ponton történő ide-oda hajlítgatással lehet a belső szálakat megtörni inkább.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
spiritex
veterán
Jó választás kb. 7000-ért, én még a Sharkoon-okat tudom ajánlani, kettővel volt eddig dolgom és nagyon strapabírók, minőségik. Pl. ez jónak tűnik: [link], de árgépen megtalálod olcsóbban is.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
Nem olyan könnyű kárt tenni benne, főleg ilyen alap kábelekkel. Egy dolgot tartok be személy szerint, hogy hdmi kábel ki-be dugdosásnál kikapcsolom a tv-t a főkapcsolójával. Tudom, hogy plug&play a hdmi, de sajnos csak elméletben... Sok kárról hallottam már emiatt.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
Csak annyiban mindegy, hogy ott már csak a sztereó két csatornáját cserélgeted. Tehát ha fel van cserélve, akkor a bal csatorna szól a jobb hangszórón és fordítva. Ezt mondjuk ki tudod próbálni egy windows hangeszköz teszteléssel, tehát ha azt mutatja a win, hogy a jobb szól, akkor a tv-n is annak kell szólni.
-
TaylorXIII
őstag
-
TaylorXIII
őstag
Vlóaszínűleg aza baj, hogy a hang ugye kompozit videó hanjánál menne a kép hdmi-n keresztül és kettő gondolom különböző módnál van. Nem tudom, hogy hívják hivatalosan Úgy lenne szerintem kép és hang is ha s-video lenne a kártyán és s-video-kompozit átalakítóval vinnéd át a képet. Akkor szerintem lenne kép is meg hang is csak nem tudom így lehetne-e FULL HD-t meg milyen minőség lenne:S
szerk: Megelőztek
szerk2: ha jól látom nem kizárt, hogy van a kártyán s-video out.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Valószínűleg csak akkor fog szólni, ha arra a bemenetre kapcsolsz, tehát a komponens vagy kompozit bemenetre. Ha így van, akkor szerintem nem lesz jó mégsem, mert minden bizonnyal egy bemeneten várja a képet és a hangot is.
-
spiritex
veterán
-
TaylorXIII
őstag
Ilyen kábel kéne:
http://ipon.hu/webshop/product/gembird_cca_458_2.5m/370876 -
spiritex
veterán
Tegyél fel valami YouTube Options bővítmént, (ha nincs fent eleve, mert nálam pl. ez állítja automatikusan a legjobb minőségre) és abban be tudod előre állítani a minőséget.
A hangot meg akkor nyugodtan próbáld ki, ahogy TaylorXIII kolléga javasolta, egy jack x 2rca kábellel a bal szélső piros-fehér audio in-be.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Egyébként a Dune hd tv101-es médialejátszó felimseri majd ezt, ha linux van fent rajta? Le tudja játszani róla az anyagokat?
Nem tudom biztosan, de minden bizonnyal, ha már magán a Dune-n is linux alapú op.rendszer fut!Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
jaja!
Így akkor sajnos nem fog menni. Szerintem jobban jársz egy ilyen hangfallal, minthogy a tv-re vezesd ki a hangot egy sokkal drágább vga-n keresztül, mert még mindig csak a tv, basszust nélkülöző hangját fogod "élvezni". Tehát nem ajánlom, mert filmnézéshez azért kellenek a basszusok, és ez egy nagyon jó ár/érték arányú hangfal.(#55097) TaylorXIII
Ez így tökre nem jó, mert a tv fülhallgató kimenetén nem bemegy a hang, hanem kijön, tehát az nem fogad jelet, hanem küld![ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
Ha a tv-n van fejhallgató bemenet ami ugye egy 3,5mm jack csatlakozó formájában szokott ott lenni és a gép hátsó kimeneteinél meg a zöld 3,5mm line out csatit kéne használni. Egy ilyen kéne a körülményeknek megfelelő hosszban:
http://ipon.hu/webshop/product/gembird_cca_404/370881 De megmondod tévéd talán lehet pontosabbat is mondani. Esetleg jack-rca kábel is lehetne. 3D-re meg 1080Pre már megérné befektetni egy használt de erősebb kártyába csak itt jön be az alaplap probléma mert abba meg ezek nem mennek bele habár vannak erősebb AGP-s kártyák is. pl HD 3850 AGP és HD 4670 AGP. De még használtan is 810kba kerülnek PCI-E tesóik amik erősebbek is azok kerülnek 5-6kba[ Szerkesztve ]
-
-
Rivaul
addikt
-
pocokxx
Közösségépítő
Eredeti patronok?
Ezt is próbáltad?1. Turn off printer
2. Hold down Resume button and press Power button.
3. Keep holding down Power button and let Resume button go.
4. Press Resume button 2 times then let BOTH buttons go.
5. Green lights will flash and then stop blinking.
6. When green lights are solid, press the Resume button 4 times.
7. Press the Power button and the printer should turn off, if not, press the Power button once more.
8. Your printer should respond as normal.[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politikai mémek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest