Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Készíts egy bootolható pendrive-ot mondjuk Ubuntuval, és indítsd el a live rendszert, nézd meg mit lát a gparted a lemezen. Ha jól értem, a régi ssd még érintetlen, én tehát első körben mindent törölnék az új ssd-ről, létrehoznám az új partíciós táblát, és úgy indítanám ismét a Macriummal a klónozást.
Ott meg arra kellene figyelni, ha csak egy partíciót szeretnél, hogy a másolásnál a 128-ast bővítsd a szabad terület erejéig, ne utólag próbáld egyesíteni.
MOD
laed
Ennyitől azért nem kellene garanciális problémát produkálnia.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Borisz76
veterán
Én régebben 3 X is klónoztam 1 nap alatt.
3 gép , 3 db SSD : 64 , 128 , 256 Gb-ak.
Vettem egy 512 Gb-s SSD-t.
A 256-s tartalmát klónoztam az 512-re.
A 128-s tartalmát klónoztam a 256-ra.
A 64-s tartalmát klónoztam a 128-ra.
A 64-s pedig félre lett téve.
Mindet a Marcium-al csináltam.
USB-s külső egységbe tettem az "új" SSD-t.
Programmal, klónoztam az eredeti lemez tartalmát.
Így a 256 Gb-s klónja az 512GB-s SSD-n : 256 GB-t volt de ezután
a fentmaradó rész hozzá kell adni !!! és máris teljes értékű 512 Gb-s rendszer SSD lett a végeredmény.
Ezt követően az "eredeti" SSD-t kivettem és egyszerűen bekötöttem a helyére az új klónozott SSD-t.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest