Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem biztos, hogy az Opera a prosztó... (más is lehet a hiba oka, akár a Windows-t is fikázhatnád - egyáltalán Operát használsz?) Egyébként korábban sem volt egyértelmű, pontosan mi az oka a hibának, de sokszor ez oldotta meg.
Újraindítottad a böngészőt a cache és sütik törlése után? Ha ez sem oldja meg, még akár a Win. újraindítását is megkísérelheted... -
elit_hun
őstag
Csak arról van szó, hogy nem értem mit vársz? Mármint majd a program megkérdezi:
mely képeket szeretné használni?
-nagymellek.jpg
-jóarcpofa.raw
-galactika.jpg
-4. random item.jpgés a program összedob neked egy képet
Szerintem a legegyszerűbb az, ha megtanulod kezelni a fotoshopot (neten rengeteg leírás van, nem olyan nehéz, ~2 óra alatt meg is lehet tanulni alapfokon)
-
borg315
aktív tag
pld. szoftverfejlesztő cégekhez
google a barátod, mondjuk "egyedi szoftverfejleszés" kulcsszóra.
amúgy én egyközepes méretű ( ~40 embert foglalkoztató) szoftverfejlesztő cégnél dolgozom, akár el is küldheted a koncepciót a levélcímemre, ha elég konkrét, akkor még ajánlatot is tudunk adni.
-
zsolesz010
senior tag
Acrobat Professional-ben oldaltallózónál ctrl+a, majd azokat az oldalakat, amiket épp ki akarsz menteni kisebb pdf-be, ctrl nyomva tartása közben kiszedegeted az egérrel a kijelölésből. Ezután del, így azok maradnak, amiket épp le akarsz menteni. Mentés.
Ezt annyiszor játszod el a teljes dokumentumon, ahány felé akarod darabolni.
-
Lortech
addikt
Ezen az oldalon a T2-PH1 típusra keress rá a bal felső sarokban.
-
Jofi81
őstag
-
Hosssszu
őstag
-
Winner_hun
félisten
Mozilla Thunderbird
Nekem bevált. -
-
Hani
aktív tag
Lehet, hogy egy frissítéskor (pl. .net-es, vmware, VPN, ...) a rendszered megváltoztatta az automatikus beléptetést. Használd a (Start menü -> Futtatás -> ) "control userpasswords2" parancsot (idézőjelek nélkül, de kettessel a végén). Itt be fogod tudni állítani az automatikus bejelentkezést.
-
törölt tag
-
törölt tag
Szóval akkor 4/6-os DV kábelt kell venned (mert ezt sosem adják a kamerához, az USB-s átvitel meg lótúrót sem ér), azzal összekötni a géppel (mint korábban mondtam van a lapodon hozzá csatlakozó és természetesen vezérlő is, szóval nem kell hozzá külön kártya). A töbit a DV digitalizálás topicban megtalálod.
-
törölt tag
Mini VHS, tehát csak analog kimenettel rendelkezik, ha jól sejtem. Ebben az esetben valamilyen digitalizáló- vagy tunerkártyára lesz szükséged, vagy akár egy normális VIVO-s kártya is jó erre. Ezeket meg akár 6-8k-ért is megveheted.
Ha digitális kamera és van is digitális kimenete (láttam már olyat, amelyiknek nincs), akkor IEEE-1394 (aka DV, Apple esetén FireWire, Sony-nál i-Link) bemenetre lesz szükséged. Még a mai napig sem alapfelszerelése a lapoknak (az adatlapodon levő deszkán van), de pár ezek HUF-ert lehet venni ilyen bővítőkártyákat.
Gépre bevinni ez első esetben valamilyen Capture-programmal tudod, a kártyához mellékelnek ilyet. Második esetben kell egy DV kábel (elég szép ára tud lenni), méghozzá 4/6-os (kamerákra nem szoktak 6 tűs csatlakozót rakni, csak 4-est, a gép hátulján viszont 6-os van). Ekkor a bevitel veszteségmentes, akár a MovieMaker-rel is meg lehet csinálni.
-
mezis
félisten
Üdv. ! Valamikor én is vettem egy akciós távirányítót. Szép kis füzetecske
tartozik hozzá, mely egy csomó fajta készülék háromjegyű kódjait tartalmazza.
Az újabb gyártmányú THOMPSON TV-m kezelési könyve négyjegyű
kódtáblázatot tartalmaz... (a sajátját véletlenül sem árulná el a drága)
Nem is vezérli a TV-t , csak az öregecske video magnómat.
Lehet, hogy a játékgépek kódja még több jegyű ?a muszaki boltokban veheto "ezataviranyitomindentvkeszulekhezjo" 1500-2000 forintos taviranyitok vajon jok lehetnek a kocsmakban talalhato zenegepek hangerejenek modositasahoz? Ahogy neztem, sima infras taviranyitoja van mindegyiknek; igy gondoltam jok lehetnek ezek is. Vagy nem...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest