- Akciókamerák
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- 3DMark Vantage eredmények
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz gyenge47 #32794 üzenetére
Múlt hétvégén tettem fel a legújabb XG9.5 drivert, csak ma jelentkezett ez a probléma. A wow meg már elég rég rajta van, még az xp-vel együtt tettem fel néhány hónapja. Nemrég jött vissza a vga gariból, az volt (most is csak rendszeresebben) vele a problémám hogy állandóan előjött a vpu recover nagyobb terhelésnél. Egy hétig nyúzták, náluk nem jelentkezett. Viszont, most már tegnap előtt, jelentkezett egy másik problémám, nem hajlandó elindulni a gép két memória modullal akármit csinálok. A memóriákkal nincs baj, másik gépben gond nélkül futnak és a vga miatt sem lehet, másikkal sem indul. Viszont másik s939-es lapot nem tudtam szerezni. Már kicsit több mint egy éve megy rendesen a rendszer és azóta nem babráltam semmivel. Most meg előjött ez a wow-nál. Ezért kérdeztem, hogy hibás alaplap okozhat-e ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gyenge47 #32702 üzenetére
Az a 4 méter aztán tényleg nagyon fontos. (mondjuk sokat számíthat adott esetben...)
150 m körül kétlem, hogy gond nélkül menne, legfeljebb akkor, ha mindenféle külső zavartól mentes a környezet, ami ekkora távolságban átlagkörnyezetben szinte lehetetlen.
Gondolj bele, ekkora távolságban mennyire gyengülhet a jel...
Akkor már száloptikával vagy más módszerrel inkább elhiszem.Sk8erPeter