Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz ph_5.5 #32653 üzenetére

" És ha a sorozat nem lesz jó,"

Bemákoltam, jó lett, de ezt el is mondtam az elején, hogy lehet akármi használhatatlan foshalom lesz belőle, mert csak.

"hívjon el egy ismsrőst kutyával és prbálja ki."

Nem megy. Nem értik, nincs annyi idejük, elfáradnak, pedig az a kutya aztán tényleg bírja, blábláblá. És annyi kutyás ismerős sincs idejük meg főleg nem. Évekig szervezzük én meg nem akarok senkinek a nyakára járni. Egy agaras leányzóval összefutottam, mert amúgy is fotómasinát szeretett volna venni, arra jó volt, hogy szar időben fény nélkül főleg ergya képek lettek, de legalább leteszteltem pár gépet, hogy milyet kellene venni mozgásra meg milyen fókuszmódszertanok léteznek, vagy milyen esetben melyik a jó. Valamennyi képet is kapott, oszt jóvan.

"De rendezvény nem kisérleti telep"

Viszont teljesen más szint, mint a kutyás ismerős és érdekes módon kísérleti terepnek is működött. Mondjuk ész kell hozzá, de hamar megtanultuk, hogy mikor kevés a kisvaku, meg sorban lehet hozni az ellenpéldákat az ilyen "nem a gép számít" meg "inkább legyen egy jobb objektíved, mint erős váz gyenge obival" meg társai. Csak ezek a hisztikék előre lementek én nem sokat tudtam róla, nekirontottam, valami lett belőle. Az sem olyan, hogy megtervezed, kitalálod és az fog történni :-D

"Ha szalagon melóznál "

És ha nem szalagon melóznék? Éppen itt magyarázta valaki, hogy a Gundel az kiváltság és kb. fizetni kell érte, hogy ott dolgozhass.

És akkor jön hirtelen a tapasztalat, mikor sorban írják fotós csoportokban, hogy jaaaaaj kutyát ne vakuzzunk mert megijed. Majd ha megijed, akkor újra gondolom, de azért 700-800 kutya kapott a képébe nem kevés vakut, manapság menő a holiporos ugráltatás is kivilágítva és sok más, nem úgy néznek ki, mint ha ijedősek lennének, mert kipróbáltuk és nem csak ketten voltunk...

Új hozzászólás Aktív témák