Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
defyhb #35581 üzenetére
Én is utólag írtam bele, hogy elvileg, mert sejtettem, hogy nem nagyon forszírozták, ha nem írtad bele.
Nem vagyok jogász, de ha ők mondtak fel, és nem fegyelmivel, akkor jár a végkielégítés. Van egy nagyon szép hivatalos táblázat, hogy x év után y hónap.
Valóban ajánlott egy ügyvéddel egyeztetni, és jelezni a cég felé az igényedet.
Aztán döntsd el, hogy a macera megér-e neked fél éves bért. (vagy esetleg meg tudsz velük egyezni, hogy pl. eltekintesz a fél évtől, ha mondjuk 3 hónapot még szó nélkül hozzácsapnak a 90naphoz)
Bár nem tűnik egy rugalmas, barátságos bandának.#35582 defyhb : Az ilyeneket viszont sose fogom megérteni.
Multiknál is gyakori módszer, hogy a régóta ott dolgozó, a rendszert már jól ismerő, rutinos, lojális dolgozó bérét nem emelik, aztán idővel hagyják elmenni versenyképes fizetésért, de az utcáról lazán behoznak egy ismeretlen, tapasztalatlan ficsúrt magasabb pénzért. Neki megadják azt a pénzt. wtf?
Aztán lehet, hogy csak jobb a melle#35584 coco2 : És ilyenkor az az ésszerű döntés, hogy elküldjük a 10+ éve ott dolgozót, ahelyett, hogy a frissen felvett drágább, tapasztalatlanabb munkaerőnek még a próbaidő alatt következmények nélkül megköszönjük a lehetőséget ?
(tuti az eggyel több X kromoszóma a ludas)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256-1TBHDD,Makulátlan!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest