- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, jelenlegi b660-as lap, milyen procival bírkozik meg maximum? Most egy 12500-as van benne, ezt szeretném valami erősebbre cserélni.
-
Sziasztok, lenne 1-2 kérdésem.
Vettem egy asrock b360 pro4-es alaplapot, na most egy 5 éves lapot váltott, aminek teljesen más volt a bios-a, így a következők lennének a kérdéseim.
Ram beállításnál kell az xmp 2.0, vagy auto-ra kell állítani?
i5 8600-as proci ment bele, ami elvileg 4.3 ghz-n megy max, nálam ez 4.1. Be kell valamit pluszban kapcsolni?
Illetve a cpu fan-nál 4 választási lehetőség van, mivel nem gyári hűtővel hűtöm így performance-ra raktam, így 54 fok max a cpu játék alatt, meg lehet adni saját értéket is a cpu ventinek, vagy jó lesz így ezzel a beállítással?
Előre is
-
-
Sziasztok, nem tudom hogy pont jó helyen kérdezem e, de másra nem nagyon tudok gyanakodni mint alaplap (esetleg táp) hibára. Röviden, gerjed a hang a gépen, üres járatban (net+film) nem nagyon kivehető, csak fülesben (elég hangosan hallgatva) játék alatt viszont idegtépő, folyamatosan gerjedő hang egy kis ütemes halk kattogással fűszerezve.
Akkor is produkálja ha hangkártyával küldöm ki a hangot (asus xonar dg) és akkor is ha videókártya (rx480) hdmi menetén. Na most vga gond biztos nem lehet mert azt egy hete cseréltem és az előzővel is pont ilyen volt.
Így marad a kérdésem, alaplap vagy táp probléma? (esetleg valami más amire nem is számítok).
A választ (válaszokat) előre is köszönöm.
-
-
-
-
-
Megoldódott a problémám
De egy kicsit durvának tartom hogy vadonat új alaplapnál BIOS frissítéssel kell kezdeni
-
Sziasztok, olyan problémám lenne hogy frissen összerakott gépnél (asrock b75pro3) most tettem fel a windowst, és mikor kiírja hogy a véglegesítéshez újraindul, miután ujraindult nem tölti be a windowst, csak az alaplap betöltő képe jön be 2mp-re és villan egyet a monitor és megint az alaplapi indítókép jön be, és ezt csinálja és nem lép tovább, ssd-re lett telepítve a windows.
Valaki tudna ebben segíteni, mert már megőrülök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest