- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, jelenlegi b660-as lap, milyen procival bírkozik meg maximum? Most egy 12500-as van benne, ezt szeretném valami erősebbre cserélni.
-
Sziasztok, lenne 1-2 kérdésem.
Vettem egy asrock b360 pro4-es alaplapot, na most egy 5 éves lapot váltott, aminek teljesen más volt a bios-a, így a következők lennének a kérdéseim.
Ram beállításnál kell az xmp 2.0, vagy auto-ra kell állítani?
i5 8600-as proci ment bele, ami elvileg 4.3 ghz-n megy max, nálam ez 4.1. Be kell valamit pluszban kapcsolni?
Illetve a cpu fan-nál 4 választási lehetőség van, mivel nem gyári hűtővel hűtöm így performance-ra raktam, így 54 fok max a cpu játék alatt, meg lehet adni saját értéket is a cpu ventinek, vagy jó lesz így ezzel a beállítással?
Előre is
-
-
Sziasztok, nem tudom hogy pont jó helyen kérdezem e, de másra nem nagyon tudok gyanakodni mint alaplap (esetleg táp) hibára. Röviden, gerjed a hang a gépen, üres járatban (net+film) nem nagyon kivehető, csak fülesben (elég hangosan hallgatva) játék alatt viszont idegtépő, folyamatosan gerjedő hang egy kis ütemes halk kattogással fűszerezve.
Akkor is produkálja ha hangkártyával küldöm ki a hangot (asus xonar dg) és akkor is ha videókártya (rx480) hdmi menetén. Na most vga gond biztos nem lehet mert azt egy hete cseréltem és az előzővel is pont ilyen volt.
Így marad a kérdésem, alaplap vagy táp probléma? (esetleg valami más amire nem is számítok).
A választ (válaszokat) előre is köszönöm.
-
-
-
-
-
Megoldódott a problémám
De egy kicsit durvának tartom hogy vadonat új alaplapnál BIOS frissítéssel kell kezdeni
-
Sziasztok, olyan problémám lenne hogy frissen összerakott gépnél (asrock b75pro3) most tettem fel a windowst, és mikor kiírja hogy a véglegesítéshez újraindul, miután ujraindult nem tölti be a windowst, csak az alaplap betöltő képe jön be 2mp-re és villan egyet a monitor és megint az alaplapi indítókép jön be, és ezt csinálja és nem lép tovább, ssd-re lett telepítve a windows.
Valaki tudna ebben segíteni, mert már megőrülök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- ASUS PRIME B360M-A Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- ELKELT! FOXRA VÁR!!I ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged