- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Sziasztok,
Ezt a 24 tűs táp csatlakozót hogy a búbánatba lehet kihúzni a lapból? Az előző gépemen gyakoroltam, csak úgy sikerült, hogy a kábeleket fogtam meg és erősen húztam.
Ilyenkor nem sérül az alaplap vagy a csatlakozó aljzat?
Van ennek valami szakszerű technikája?
-
Ryder62
őstag
Hi,
Vettem egy msi b150m mortar lapot. Szerintetek miért nem érzékelte a ps2-es billentyűzetemet win telepítésnél? Csak úgy tudtam folytatni ha rádugtam egy usb- s billt.
-
Ryder62
őstag
válasz RollingPotat #42828 üzenetére
Meg is halt. Ma több szenvedés után, a win sem töltődött be, indítás után se kép se hang (szó szerint)
Betettem egy HD4670-et, azzal rögtön lett kép, csökkentett módban driver uninstall majd feltettem a hozzá tartozót.
Tesztelem pár napig a gépet, ha minden oké akkor a kártya döglött meg.
A 6850-hez a legújabb teljes (nem béta) drivert tettem fel. (14.12.)
-
Ryder62
őstag
Feltettem új drivert, de már egyre sűrűbben csinálja. Zsinórban egymás után két fagyás és egy kék halál.
A negyedik indításra már használható a gép (ki tudja meddig).
Tehát a probléma a következő: vagy csak simán lefagy a gép (bárhol; böngészőben, játékban stb) vagy pedig kék halál jön elő mely ezeket tartalmazza:
"Attempt to reset the display driver and recover from timeout failed"
"The problem seems to be caused by the following file: atikmdag.sys"
A kérdés, hogy az alaplap kizárható-e?
Olyan mintha a videókari haldokolna mert egyre többször fagy és kék halálozik a gép és mindig ezekkel a szövegekkel.
-
Ryder62
őstag
Hali
Rosszalkodik a gépem. Volt három kék halálom, mely mindig ezt írta: "Attempt to reset the display driver and recover from timeout". Ezt akkor csinálta mikor böngészőben neteztem.
De tegnap meg ma játszottam és csontra lefagyott úgy hogy a num lock-ra sem reagált semmit. Csak a gép reset segített. Meg előfordult már hogy gép bekapcsolása után nem volt kép. Kártya kivétele és betétele segített csak.Ez szerintetek lehet alaplap hiba vagy videókari haldoklik?
-
Ryder62
őstag
Hali
Melyek a legnépszerűbb hirdető oldalak? Ahol lehetőleg a hirdetés feladás ingyenes.
-
Ryder62
őstag
Hali
Ezt a ramot rendelném meg még ma viszont innen még nem vettem semmit. A kérdésem hogy most ez 2X8 GB vagy 2X4 GB?
Bocsi, de nem egyértelmű mert minden máshol a kit kiszereléseknél zárójelben oda van írva hogy 2X2, 2X4 stb.
Most 4GB csücsül a gépben, 8-ra fejlesztenék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Autós topik
- További aktív témák...